• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Szkoły policealne

Zaczęty przez aga_ka, 15 Sty 2017, 07:19:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

aga_ka

Witam,

poszukuję w miarę aktualnych opinii na temat suwalskich szkół policealnych. Najbardziej mnie interesują kierunki technik informatyk i technik administracji. Ostatecznie technik rachunkowości. Czy da się połączyć naukę na dwóch kierunkach?

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Byla sluchaczka

Odradzam akdemie sukcesu. TAM niczego nie można się nauczyć. Obiecują karty do Rossmanna i zanim je dadzą to mija pół semestru.  Zajęcia w planie są do 16 a ju o 12 pusta sala. W grupie chodzą 3 osoby a po semestrE rozwiązują kierunek.

czarna mała

Mogę wiedzieć na jakim kierunku się uczyłaś? I kiedy? Wybieram się właśnie do akadmii sukcesu i zmartwiła mnie Twoja wypowiedź ;-/ jeszcze nie zaniosłam dokumentów, miałam zrobić to dzisiaj a tak... hmm

aga_ka

Za bardzo się pospieszyłam i wczoraj zaniosłam dokumenty do AS. No ale cóż, jakoś przetrwam, jak nie, to przeniosę się do konkurencji ;/

Mała czarna, a na jaki kierunek się wybierasz?

Byla sluchaczka

Uczyłam się na kierunku technik administracji. Po pierwszym semestrze Nasza grupa została rozwiązana, powodem była zbyt mała liczba osób promowanych - było nas 10. Koleżance z kolei rozwiązali kierunek po jakimś miesiącu od rozpoczęcia bo chodziły 3-4 osoby.

czarna mała

na dekoratora wnętrz ;-) zastanawiam się wogóle nad jakością tej nauki bo jak dzwoniłam w styczniu dowiedzieć się o szczegóły to pani powiedziała, że nie może powiedzieć kto będzie prowadził zajęcia bo jeszcze nikogo nie zrekrutowali do kadry... także ten... no nic, też chyba zaryzykuję, chociaż w razie czego szkoda pieniędzy ;-/

aga_ka

Cytat: Byla sluchaczka w 19 Sty 2017, 19:33:13Uczyłam się na kierunku technik administracji. Po pierwszym semestrze Nasza grupa została rozwiązana, powodem była zbyt mała liczba osób promowanych - było nas 10. Koleżance z kolei rozwiązali kierunek po jakimś miesiącu od rozpoczęcia bo chodziły 3-4 osoby.
[/quote

A czy orientujesz się, czy potem można przenieść się do innej szkoły?

Adriana

A moze warto pomyśleć o studiach? To jednak większy prestiz, wiedza, umiejetności niz szkoła policealna. Studia dzienne czyli mba, to najlepsze rozwiazanie jednak. Ostatnio czytałam o rankingu tego rodzaju uczelni https://www.studiamba.wsb.pl/baza-wiedzy/global-mba-ranking-2017-financial-times. Warto zapoznać się z kierunkami, jest bardzo duzy wybór. Warto inwestować w siebie, to naprawdę do nas wróci. Kształcenie sie to najlepsze co mozna dla siebie zrobić, zaprocentuje na pewno.

jabba405

A czy dowiadywaliście się w tym temacie wśród znajomych? Uważam, że to może być naprawdę bardzo dobra opcja.

antek

W Łodzi istnieje szkoła Żak w której są kierunki których poszukujesz Proponuję sprawdzić czy w Twoim mieście mają oddział bo wiem że mają ok 80 oddziałów w całej Polsce Podaję Ci link https://zak.edu.pl/oferta-edukacyjna/szkoly-policealne/technik-administracji  może będzie Ci pomocny

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk