• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

IMPREZY W PLAZIE - Wasze oceny

Zaczęty przez bazylia, 03 Gru 2010, 10:10:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

waldi

ach Ci biedacy..... :-) tak tak ochrona czepia się i wyprowadza ludzi, którzy są grzeczni, nie zaczepiają nikogo i są trzeźwi..., a na Sportową to policja zabiera ludzi z tych samych powodów... :-) Pogięło was ludzie!!!! Ochrona ma ochraniać, spokojnych i dobrze bawiących się ludzi, a nie pijanych agresywnych idiotów, którzy myślą, że jak mają tatusia prawnika to im wszystko wolno!!!!!

kasia

ja tam w wychodząc w sobotę z dyskoteki widziałam jedną akcję, jak ochrana wyprowadzała kolesia. Na schodach kilku jego kolegom nie spodobał się ten fakt i zaczęli bójkę z ochroną, a że ledwo stali na nogach do akcji wkroczyła jakaś blondyna, okładała i drapała panów z ochrony. Jeden miał takie szramy..... Potem całe towarzystwo zostało sprowdzone na dół, gdzie czekała już policja ( Pani wczepiona pazurami i ochroniarza :-) ) Aż uszy więdły od wyzwisk jakie padały od tej Pani i jednego z Panów pod adresem ochroniarzy. Jestem pełna podziwu dla Pretorianów, że to znosili. Potem była cała wiązanka gróźb od karalnych typy: że ich zabije, że ma znajomości itd, po takie w stylu jestem prawnikiem, mój ojciec też i będziecie skończeni, a lokal zamkną. Podsumowując to na miejscu Pana z ochrony tej \"miłej\" pani założył bym sprawę jak nie za czynną napaść to za groźby karalne :-) świadków było dużo :-) nawet policja :-) a posty na ochronę piszą osoby, którzy na pewno zostali kiedyś wyproszeni za awantury i tak próbują się zemścić ( bo inaczej nie mogą :-) ).
Kasia

sandra

1. Muzyka- denny bełkot...umca...umca... i nic więcej....
2. D-ej- no comment.....dno i wodorosty
3. Papierosy- wszędzie....nawet na parkiecie w ramach atrakcji PLAZY -przypalanie tańczących osób. A do WC wchodzimy tylko z aparatem tlenowym...
4. Butelki po piwie......wszędzie....nie ma gdzie nogi postawić...
5. Bilet wstępu- Miało być 5 zł a skończyło się na 10 zł od osoby.
6. Wpuszczają wszystkich....nawet wywracających się z przepicia (10 zł od takiego się przyda, najwyżej zaraz się go wyrzuci)
7. Ceny....- kosmos....
8. obsługa....życzę wszystkim cierpliwości....
NIE POLECAM!!!
TO BYŁ MÓJ PIERWSZY I OSTATNI RAZ W PLAZIE.

haha

moim spostrzeżeniem po kilku wizytach w fantasy park jest to że na chodzą tam głównie wieśnioki z podsuwalskich wiosek haha.a i trzeba bardzo uważać na każdą pozostawioną choćby na chwile rzecz bo można jej już nie zastać po powrocie :o

jola

ludzie skoro wam tam nie pasuje to po co tam chodzicie...??? czy ktoś wam każe...!??? jedźcie do swissa i do bramy jak lubicie badziewo to jedźcie tam gdzie je znajdziecie!!!! a w Fantasy będzie o kilku idiotów mniej :-)

haha

aaaaa no i oczywiście musze skomentować dj\'a który wku...rza niesamowicie swoim gadaniem podczas puszczania muzyki masakra.głosu nie ma najpiekniejszego więc powinnien to sobie darować, nikogo nie interesuje kogo chce pozdrawiać i kto w danym momencie przyszedł do lokalu!!!ale widze że nie tylko mnie to denerwuje

ola81

fajmy marketing prowdzicie w bramie i swissie.... na nic lepszego was nie stać...??? jak nie potraficie dobić do poziomu konkurencji to próbujecie go obniżyć..... zatrudnijcie dobrych managerów, a nie głąbów do pisania postów na konkurencję .... :-)))

Edek

haha .... bo jakim trzeba być osłem żeby zostawiać rzeczy przy stoliku u łazić po klubie.... nawet na chwilę??? chyba takim jak ty :-P prawda ? :-)
yeah

bazylia

Nie wiem dlaczego podejrzewa się tutaj konkurencje o nagonkę na \"biedną\" Plazę  :/

Ja nie pracuje dla żadnego lokalu, jestem po prostu klientem. Tyle mówiło sie o Plazie, która miała ponieść rangę miasta. I podniosła - owszem. Ale tylko pod względem cen w sklepach i Okrzyczanym Fantasy Parku.

Moje spotrzeżenia po kilku wizytach w Plazie, pokrywają się z opiniami tu zamieszczonymi, więc nie można tu mówić o nagonce konkurencji - tylko o smutnej rzeczywistości.

Chodzi bardziej o to, aby zwrócić menagerom Fantasy Parku uwagę .... by może zmienili to i owo .... dopasowali poziom cen do poziomu imprez. Na przykład, by na dyskoteki nie byli wpuszczani podchmieleni klienci....albo gdy klient ma wyraźnie za dużo szumu w głowie - dyskretnie pomóc delikwentowi oddalić się od miejsca. A zajmujący się oprawą muzyczną nie bełkotali bez sensu - tylko dali zebranym nieco zabawy.

Obsługa ... mhmhmm ... troszkę może trzeba by współczuć tym dziewczynom. Jednego razu obserwowałam jak biegają i starają się donieść każdemu zamówione piwo. Ale w tym tłoku i debilnie mrugającym stroboskopie - nie jest to łatwe.

Chodzić do Plazy nikt nie karze - to prawda. Ale jak widac po wpisach, większość poszła z ciekawości (podobnie jak Ja). Bo przecież to będzie TAKIE świetne i kulturalne miejsce.

I chyba z wielkiej pompy zostało G. :P

MIREK...

Czytam, czytam te wypowiedzi i nie jestem po niczyjej stronie. Ani po stronie ochrony ani po stronie pokrzywdzonych. Nie jestem małolatem, i tego wieczora też byłem w tym clubie i niestety ale byłem świadkiem jak jeden z \"ochroniarzy\" bezczelnie popchnął panią. KASIU...! Musisz być tłukiem aby dać się popychać byle pajacowi udajacemu ochronę i nie dziwię się temu panu bo nie był to małolat i zaznaczam że to WIDZIAŁEM!! jak próbował zwrócić uwagę temu kozakowi uwagę. Ty może jednak lubisz jak Cię popychają u ubliżają, natomiast Twój chłopak, o ile go masz toi i biernie się temu przygląda. W normalnym lokalu ochroniarz posiadający kulturę, przeprosiłby i było by po problemie. Z mego spostrzeżenia wynika że to był celowy zamiar aby wszczać burdę.  O tym fakcie zrobiło się wiele szumu i sprawa trafiła chyba na policję przez osoby pokrzywdzone, gdzie zaczynają ujawniać się i inni pokrzywdzeni, którzy doznali podobnych rozczarowań ze strony ochrony... A sam fakt, że robi się to speluna gdzie palą, jestem pewien że właściciel poniesie konsekwencje. A ty zanim napiszesz głupotę i próbujesz bronić jakiegoś pajaca musisz mieć pusto w głowie.

OJ

Byłam raz w Plazie na kręglach. Kręgle fajna rzecz ale przeżyć dyskotekę to jest dopiero wyczyn. Muzyka puszczana jest stanowczo za głośno JD mówi niezrozumiale. Stanowczo za długo stoi sie w kolejce po piwo. No i na koniec WC - kłania sie ustawa antynikotynowa.

baczny obserwator

byłem na tej imprezie i wkurzyło mnie to że palą na salach i WC. Sam osobiście powiadomiłem odpowiednie organy by sprawdziły ten fakt. Jeśli bedzie taka potrzeba, udowodnię to, że pali sie w dalszym ciagu na sali tytoń, a właścieciel tej zadymionej nory poniesie konsekwencje jak ci wszyscy, których pajace wyprowadzili za dzrzwi i wezwali policje. A Ty KASIU, jesteś chyba Duchem Świętym ze potrafisz być w wielu miejscach na raz i widzieć wszystko? TO ZGADNIJ CO JA TERAZ ROBIĘ I GDZIE JESTEM... ? I co pudło? jestem w solarium  :P

Sam nie jestem, jestem z kolesiami z izby wytrzeźwień trzymających w garści rachunki za ten drogi hotel...

Z Plazy wyrzucają, będziemy teraz chodzić na solarium i siłownie...Będziemy tacy jak ci w Plazie, napakowani i opaleni, tyle że nie spod Ełku...ale z Suwałk

Myślimy o zakupie kilku taczek i...PA PA..
Do miłego :lol:

termit

Tak, a najbardziej płaczą ci, których z fp wywalono bo robili bydło.
Potem prosto się wyżalić na forum - bo anonimowo.
Co weekend jest parę osób które tylko szyukają dymu - a jak ich ochrona wyprowadzi to wrzeszczą, że zamkną knajpę, że mają znajomości, że ochrona to ch****, że coś tam...

I po co? Nie rób dymu to nie wywalą cię na zbity ryj, proste chyba. A poziom ludzi w fp czasami jest żenująco niski.

Przy okaji - piszę to jako osoba, która czasami fp odwiedza. I jakoś zastrzeżeń do ochrony nie mam, może dlatego, że zachowuję się KULTURALNIE. Czego o sporej liczbie osób nie można powiedzieć.

januszek

Bydło to chłopaku możesz paść na polu razem razem z tymi pastuszkami z pretorian  :D  a ochrona to moze! kim on jest? jest zwykłym cieciem co nawet do policji sie nie dostał.też widziałem jak czasami się zachowują skandalicznie. Smutne losy tego calego parku rozrywki

BSU-Blisko Suwałk Urodzony

Hahahaha Patrze ze ladnie jada po tym motłochu z pod Ełku ;D
Buraki i tyle z tego calego Pretoriana ;p
Takie chlopy mi potrzebne latem do siana a nie na dyskoteki :)

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk