• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Palenie w Warce!!!

Zaczęty przez cyfer, 04 Lut 2011, 22:32:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dario

Prawo jest po to, aby go przestrzegać - ale niektórzy mają z tym problem.
Po wieczorku w Warce włosy, ciuchy śmierdza jak po wizycie w chlewie. Dobrze , że w Plazie jest pralnia 90 minut ;-)

Walcz Cyfer o czyste powietrze przy małym jasnym - jestem z Tobą !

jadzia

Sala dla osób, które nie palą, jest wydzielona w Warce, przejście do niej nie jest bezpośrednie przez salę palącą, a otwierana na życzenie klienta ze względu na małą ilość gości, którzy chcą w niej siedzieć. Prawnie jest wszystko zaakceptowane a jak się komuś nie podoba to jest wiele innych lokali gdzie można higienicznie i pachnąco posiedzieć, to jest tylko wasza wola czy pachniecie \"chlewem\" jak to ktoś pięknie powiedział, czy jesteście wśród palaczy i śmierdzi od was również alkoholem. Bo jak się nie ma do czego przyczepić, to i nagle Warka oraz jej dostateczna powierzchnia na wyznaczenie oddzielnej sali, stanie się nagle obiektem bulwersu i zainteresowania. Godziny wyznaczone od 12 do 17 jako zakaz palenia są nie z tego względu, że do 15 działają urzędy, ale po to, że pora obiadowa lepiej smakuje bez zaśmierdzania dymem papierosowym. Wieczorami jest więcej zwolenników piwa i papieroska. Mam  nadzieję że głodne hieny są nakarmione ciekawostkami „jak on to zrobił”. Dziękuję za uwage
Czarnialis Jowita

ZenekBębenek

Jadziuchna Ty chyba w Rozmarino gotujesz że masz takie dokładne info o Warce  :P

kulturalni

Świerzy

Ktoś ostatnio powiedział mi ,że nie ma aktu wykonawczego na przepis o ukaraniu palących i właściciela lokalu . Może dlatego dalej pali się na potęgę w Warce?

zaroowka

...ciężko przeczytać to co napisane zostało powyżej (...dokładnie dwa posty powyżej)?

Warka ma do użytku dwie sale - jedną dla palących na parterze, drugą - dla niepalących, na piętrze.

Wszystkim zbulwersowanym polecam najpierw zaznajomić się z ustawą, a potem się wypowiadać.

Tak, jestem wredny.
Tak, tnę i cenzuruję.
Debian, Pentax, Habanero!

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk