• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Pomoc suwalskiej slużby zdrowia

Zaczęty przez ODPOWIEDZIALNOŚĆ, 04 Wrz 2016, 12:31:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

prstlnw

Prawda

Aby zmienić coś trzeba chcieć.Najtrudniej mentalność.
Współczuję temu Panu a jeszcze bardziej jego Mamie.Ale poza tym,że jestem po Waszej stronie to bardzo dziwię się tym,którzy nie podzielają opinii tego Pana.Przeciez wystarczy aby pomyśleli, że mogą się wkrótce znaleźć w podobnej sytuacji.No ale wowczas może już być za pozno....
Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć,że prawdą jest,że jest jeszcze wiele do poprawienia w suwalskim szpitalu.
Ale jeśli pacjenci będą pozwalać i nie reagować skargami na złą jakość usług medycznych to nic się nie zmieni.Pacjent ma prawo a lekarz czy inny pracownik ma obowiązek świadczyć usługi profesjonalnie i z odpowiednią kultura.
Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia.

Palcjent

Na tydzień przed Bożym Narodzeniem znalazłam się na sor-rze już praktycznie bez kontaktu.Diagnoza: histeria.Po ostrej ingerencji mojej siostry zaczęto mnie ratować przy komentarzach typu:aktorka,nie daje się, mocna jest itp.Na moją późniejszą skargę dostałam odpowiedź , że były to prywatne  rozmowy i nie można tego potwierdzić,sprawa będzie miała dalszy ciąg.Zwlaszcza pani pielęgniarka wykazała się wyjątkową bezczelnością.A lekarze są super.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk