• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

niania

Zaczęty przez kika, 12 Maj 2010, 14:17:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tunia

witam,
ja właśnie jestem na etapie szukania niani,
na wstępie napiszę, że agencja o której się pochlebnie mamy wyrażały to oszustwo, kasę wzięli, a przysłali jedną dziewczynę, która w ogóle nie wiedziała o czym mówi i nie miała pojęcia o opiece nad 6 miesięcznym dzieckiem,
zaczęłam szukać na własną rękę i od 4 dni telefon mi się urywa,
ja proponuję paniom 700 zł za 5 dni w tyg, nie całe 8 h, tylko opieka nad dzieckiem, żadnych innych obowiązków, zostawiam rezerwę 100 zł na podwyżkę po kilku m-cach jeśli wybrana pani się sprawdzi i nie będzie jakiś wpadek
Tunia

Tunia

Aniaa, myślę, że powinnaś wystawić ogłoszenie,
zgłaszające się panie często mają doświadczenie, ale np nie mają wygórowanych żądań, niektóre nawet nie są dobrze zorientowane jaki jest przedział cenowy, można im coś zaproponować, i np obiecać podwyżkę jeśli pani się sprawdzi,
uważam, że 500 zł to za mało, 1000 zł jak na suwałki to duża kwota, bo jeśli ktoś nie pracuje w swojej firmie tylko u kogoś to pewnie wiele więcej jak 2000 zł nie zarabia,

swoją drogą niech każdy też się zastanowi czy chciałby pilnować cudzych dzieci przez cały m-c za 500 zł?

podejrzewam, że w większym mieście w Polsce trzeba pewnie zapłacić 1500 zł i wzwyż, więc jeśli ktoś proponuje 500 zł to jest to śmieszne, choć niektórzy też więcej nie mogą dać,

dobrze jest wybrać panią, która ma rentę lub pracuje jeszcze gdzie indziej na pół etatu, w dużej mierze te panie wybierają zawód niani by sobie po prostu dorobić,
bo nikt bez innych dochodów nie będzie harował w tak odpowiedzialnej pracy jak opieka nad małym dzieckiem za 500

Tunia

monaliza

Moja niania od 7-15.30 bierze 450 zl ,ale pilnuje u siebie w domu. .Pani z 20 letnim stazem pracy z dziecmi.W to wliczone jest rowniez wyzywienie.a najbardziej cieszy mnie fakt ze dziecko ma kontakt z innymi dziecmi ,niania pilnuje dodoatkowo procz mego jeszcze jedno dziecko.Moja pociecha nie chce stamtad wychodzic .Kazdemu zycze tak dobrej niani.

sika21

500zł to jest bardzo dużo za dużo jak na nianię która pracuje po 8 godz dziennie jak można dać 1500 jak ktoś tu pisał skoro suwalskie zarobki to najniższa krajowa czasem mnie śmieszą wypowiedzi innych pewnie nie mają dzieci lub mają własną firmę i stać ich dać dla niani 1000 zł dobrze ktoś kiedyś napisał w gazecie że na fora się nie opłaca wchodzić bo ludzie tam piszą dużo głupot przyznaję tej mądrej  osobie rację!!!
sika

ania

jesli potrzebujecie niani to dzwoncie smialo mam 22 lata i mam doswiadczenie

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

antek

Wszystko zależy od zakresu obowiązków  Ponadto czy ona będzie na etacie czy na umowę ustną Trzeba takie sprawy załatwiać indywidualnie

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk