• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

DOBRY LEKARZ

Zaczęty przez mamusia, 13 Mar 2017, 22:19:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

mamusia

Witam szukam dobrego lekarza rodzinnego dla córki 5 letniej i dobrego lekarza dla dorosłych. Jestem z północy i od dłuższego czasu szukam dobrego lekarza. Proszę o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam.

mamusia

A i jeszcze dentysta dla dziecka kto poleciłby dobrego?

mila22

Witam dentystke polecam-
Kontraktowy Gabinet Stomatologiczny Barbara Radziwiłowicz-Śmiarowska
ul. GEN. ANDERSA 4A/II, 16-400 Suwałki za sklepem z bytani i bielizna przyjmuje tylko dzieci i jest super.Ale trzeba długo czekać bo przyjmuje tylko na fundusz ja czekam 3 miesiące ale warto.Lekarz pediatra to polecam z czystym sumieniem dr.Sofińska na Putry ale ma fuuul pacjentów i nie wiem czy bedziesz mogła się do niej zapisać ewentualnie Łabudź a dla dorosłych to nie wiem.

fifik

Jeśli od wielu lat cierpisz na bóle pleców, radziłabym wizytę u lekarza. Moim zdaniem bardzo dobrym ośrodkiem zdrowotnym jest CM Gamma w Warszawie. Mają w Warszawie dwa oddziały, na Mokotowie i Żoliborzu. więc  wybierz się tam gdzie masz bliżej. Myślę, że możliwość płacenia w ratach i posiadanie własnego szpitala to duża ich zaleta.

fiołek

Wiesz co, myślę że bardzo dobry i sprawdzony Neurolog Gdynia  przyjmuję między innymi w enel.pl.  Jeżeli wcześniej nie słyszeliście o tym miejscu, to koniecznie się tam zgłoście.  Na pewno będą w stanie znaleźć dla was jakiś wolny termin w najbliższej przyszłości.

lolson

Jeżeli mogłabym wam coś doradzić, to moim zdaniem, ten szpital https://szpitalmazovia.pl/ oferuje naprawdę świetną opiekę jeżeli chodzi o wszelkiego rodzaju choroby urologiczne. Mają w tym temacie bardzo duże doświadczenie, a także z tego co widziałam, to rozpoczęli leczenia z udziałem robotów. Kontaktujcie się z nimi, a myślę że nie będziecie rozczarowani.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk