• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

jak sie ubrać na komunię?

Zaczęty przez Mela, 03 Kwi 2017, 18:29:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mela

w maju córka mojej kuzynki idzie do pierwszej komunii...zazwyczaj jest już wtedy ciepło i mam dylemat co do sukienki...czy spódnica? mogę isć w takiej zwiewnej sukience w trapezowym fasonie...? czyspódnicy z azteckim wzorem ołówkowy fason...? znalazłam na magmac.pl cena bardzo atrakcyjna...do tego myślałam jakąś białą bluzkę taką z elegantszego materiąłu wpuszczoną do środka, bez rękawów...jak myślicie?

Asas

Koszule z bez rękawów nie są eleganckie.

motyl

Koszule z krótkim rękawem są nieeleganckie na imprezy tego typu, ale dla mężczyzn. Myślę, że zwiewna sukienka będzie jak najbardziej odpowiednia. Do tego odpowiedni bucik,(czarny wykluczony!!)  Pozdrawiam  ;)

Mietekkk

Proponuję czerwona krótka obcisła sukienkę z dekoltem i do tego stringi żeby ładnie podsladki się odznaczały oraz ładne szpileczki czarne . Zrobisz wrażenie na innych mamuskach i tatuskach że Cię wzrokiem zgwalca . Mrr :-)

ZX Fan

Masz kobieto problem.Jeśli nie wiesz w co się ubrać to idź na golasa,tak myślę  >:(

wedkarz22

nie wiesz jak się powinno chodzić ubranym do kościoła? temat bez sensu..

Zalamka

Serio?! Moze niedlugo ludzie zacznal pytac na forum jakiego papieru toaletowego urzywac. Naprawde jest tak ciezko wlaczyc mozg?!

wedkarz22

Te pytania faktycznie są coraz głupsze. Zapomniała zapytać jak sie uczesać ;)

mirelcia

Ubierz się tak żebyś się czuła dobrze, ale też stosownie - spódnica i biała zwiewana bluzka + szpilki zdecydowanie beda ok. Bez przesady, to komunia, nie wesele.

agatek

Najlepiej ubrać sukienkę i marynarkę. Żakiet do kościoła a później możesz go spokojnie zdjąć.

wedkarz22

Nie ma przecież obostrzeń, po prostu koszula i spódnica ;)

agatek

Koszula, spódnica czy spodnie i baleriny czy szpilki. Nie ma sensu ubierać się jakoś mega niewygodnie czy eksponując wszystko.

agatek

ja bym założyła sukienkę i na to żakiet

Misia34

A jakie buty najlepiej ubrać do takiej sukienki? Czy musza być na obcasie, czy mogą być na przykład balerinki takie jak na stronie https://born2be.pl/obuwie-damskie/balerinki. Jak sądzicie? Czy takie baleriny będą wystarczająco eleganckie?

OperationNone

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk