• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Sala na wesele i zespol

Zaczęty przez eldorado, 30 Cze 2017, 21:15:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

eldorado

Hej !

Jaka sale polecacie na wesele ?

I jakis dobry zespol ??

Bede wdzieczna za pomoc! Pozsdrawiam

alabama

zespół to na pewno akcent zenka martyniuka ;D sala to osir.

eldorado

Brigida

Polecam zespół TECHNIX z Ełku,a salę Apartamenty-Europejska.

olo

Nigdy zespołu Classik z Suwałk.Dlaczego-dlatego ze nie zjawili się na weselu.

ooo

Nie wybieraj zespołu To My. Kompletna porażka. Hotel Lift też odpada. Sala piękna, ale obsługa masakra.Brak organizacji. Pani kierownik tylko ładnie wszystko opowiada. Niestety w trakcie wesela okazało się, że nic nie jest tak , jak miało być.

ooo

Goscie

Sala Jedynka, zespół muzyczny Dla Ciebie. Jedno i drugie super.

kasia81

A ja polecam Crazy Dance. Byłam teraz na weselu na którym grali i razem z moim chłopakiem stwierdziliśmy że jeśli kiedyś dojdzie do ślubu to na pewno ten zespół będzie na nim grał:) Panowie dowcipni, zabawni i pozytywni co sprawiało że bawiliśmy się jak na weselu a nie stypie. Grali do 5.00 rano z dosłownie kilkoma przerwami. Już dawno nie słyszałam tak fajnego zespołu...

eldorado

A organizowal ktos wesele w plenerze na swiezym powietrzu?? Wydaje mi sie, ze to dosc ciekawy pomysl :)

:)

Bylismy na weselu w plenerze  w namiocie weselnym z rutki tartak mega mega mega. Polecam wszystkim namiot ogromny, pogoda nie byla najlepsza padal deszcz a mimo to w namiocie nie bylo ani kropelki, zyrandole  i dekorcj jak w najldrozszej sali.  miejsca ogrom, 5 stoło dla gosci, mnostwo miejsca na tane. Bardzo polecam

Radzio007

W Gościńcu w Krzewem jedzenie nie dobre parking na auta zdecydowanie za mały (właściciele tego samego dnia wynajęli salę znajdującą się w piwnicy budynku więc na dwie imprezy nie było miejsca na auta) Natomiast cała reszta ok. miła obsługa sala ładnie wygląda.

Marcelina

Byłam na weselu ,gdzie grał zespół z Ełku Technix ten zespół wymiata wszystkie zespoły,gorąco polecam.

...

A słyszał może ktoś o zespole "Replay"? Mają fajną stronkę i zdaje się są dosyć długo w branży.

lilek

Poszukuję sali weselnej w Bielsku https://salaonesto.pl/sala-weselna/bielsko-biala/. Zależy nam na miejscu, które pomieści naszych licznych gości, ale także zapewni odpowiednią atmosferę na ten wyjątkowy dzień. Jeśli mieliście już tu swoje wesele lub znacie dobre miejsce, podzielcie się proszę!

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk