• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

USG PIERSI

Zaczęty przez W potrzebie, 30 Lis 2017, 22:42:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

W potrzebie

Witam mam problem , jestem matką karmiącą ,moja
 lewa pierś budzi moje obawy, ponadto mam obciążenia genetyczne w rodzinie.Czy może któraś z Was wie gdzie w Suwałkach mogę zrobić prywatnie usg piersi ,pomimo mojej laktacji.Wiem że niektórzy lekarze nie chcą robić usg matkom karmiącym.Zależy mi aby to była osoba kompetentna,która nie potraktuje mnie jakbym była histeryczką

Joli

Hej 5 lat temu poczułam guza w lewej piersi i też byłam matką karmiące. Poszłam na usg i konsultacje na Noniewicza 48 tam przyjeżdża dr z Białegostoku chyba Kozłowski i zrobił usg mimo karmienia. Okazało się że to gruczolak ale po skończeniu karmienia sam sie wchłonąl i na tym się skończyło .

deff

ja też byłam na Noniewicza 48, mnie przyjęła bardzo miła lekarka, niestety nie pamiętam nazwiska... wcale nie potraktowała mnie jak histeryczki. Też miałam problem z piersią, wyczułam guzka - okazał się niezłośliwy - skończyło się zabiegiem.

W potrzebie

Martyna J

Mi w czasie karmienia wykonywał dr Tynecki. Okazało się że był ropień. Od razu opróżnił i dał antybiotyk

Cytat: W potrzebie w 30 Lis 2017, 22:42:01Witam mam problem , jestem matką karmiącą ,moja
 lewa pierś budzi moje obawy, ponadto mam obciążenia genetyczne w rodzinie.Czy może któraś z Was wie gdzie w Suwałkach mogę zrobić prywatnie usg piersi ,pomimo mojej laktacji.Wiem że niektórzy lekarze nie chcą robić usg matkom karmiącym.Zależy mi aby to była osoba kompetentna,która nie potraktuje mnie jakbym była histeryczką

lolson

Jeżeli musicie wykonać USG piersi Wrocław,  ale nie wiecie za bardzo gdzie Moglibyście się udać w tej sprawie, to ja od siebie Proponuję skontaktować się z placówką medyczną enel.pl  może tam znaleźć sporo różnorodnych specjalistów, więc myślę, że nie będziecie mieć problemów umówieniem się na wizytę

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk