• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Prezent dla taty

Zaczęty przez janina54, 01 Mar 2018, 13:11:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

janina54

Cześć
Mój tata ma niebawem 50 urodziny. Chciałabym, aby miał fajną pamiątkę i coś dla siebie, a tata jest fanem bourbona. Kupiłabym jakiegoś droższego, ale zaraz takiego, którego nie można dostać w zwykłym markecie czy monopolowym.
Znalazłam coś w internecie, ale obawiamy się o dostawę.
Macie jakieś doświadczenia z zamawianiem takich rzeczy przez net?

Marta9719

Dla mnie prezent musi być przede wszystkim praktyczny. Warto się zastanowić co w tym przypadku będzie najlepsze.

Edward1983

A może, skoro to 50 urodziny, zafundować tacie coś niezwykłego? Lot balonem np.? Albo może jakiś wyjazd...? Coś czego tata nigdy nie zapomni i coś, czego sam raczej by sobie nie sprawił. W końcu, 50 kończy się raz w życiu!

ps. Daj znać, na co w końcu się zdecydowałaś :)

Pozdrawiam,
Edward z Auto Pomoc Poznań

janina54

Cytat: Edward1983 w 07 Mar 2018, 09:00:41A może, skoro to 50 urodziny, zafundować tacie coś niezwykłego? Lot balonem np.? Albo może jakiś wyjazd...? Coś czego tata nigdy nie zapomni i coś, czego sam raczej by sobie nie sprawił. W końcu, 50 kończy się raz w życiu!

ps. Daj znać, na co w końcu się zdecydowałaś :)

Pozdrawiam,
Edward z Auto Pomoc Poznań

Lot balonem to idealny pomysł! ;D Dzięki za sugestie :) w okolicy mamy jeszcze możliwość latania szybowcem - więc może w tę stronę pójdziemy :)

Ogólnie tata dostanie również i tego nieszczęsnego bourbona, stąd ostatecznie zamówiliśmy :) https://www.forfiterexclusive.pl/bourbon/

Ogólnie to cała rodzina już macza palce w spisku prezentowym :)

gwendolina

14 Mar 2018, 12:21:54 #4 Ostatnia edycja: 05 Kwi 2018, 14:09:14 by gwendolina
Szczerze to nie wiem czy kupiłabym tacie alkohol na prezent.  Nie kupuję innym alkoholu :( Po pierwsze alkohol to nic dobrego.Po drugie osoba może pomysleć,ze nie mielismy zupełnie inwencji twórczej na temat tego co podarować i po prostu zrobiliśmy taki prezent na odczep. Po to tylko aby coś dostała.....

Sugeruję coś innego:
koszulkę czy kubeczek z napisem

A jeśli możecie się złożyć na coś porządniejszego to na przykład:
kurs robienia sushi
pobyt w spa
ewentualnie coś bardziej ekstremalnego jak skok ze spadochronem Można kupić sobie karnety na takie skoki
http://www.nowosci.com.pl/sport/a/skoki-spadochronowe-w-tandemie-sprobuj-i-poczuj-emocje,12984386/
Rodowita mieszkanka

Dominik11

Lot balonem? Żeby tam na zawał nie zszedł :D

Erlan

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk