• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Makijaż permamentny

Zaczęty przez lalka;), 02 Sty 2018, 12:44:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

lalka;)

Witajcie. zastanawiam sie nad wykonaniem makijazu permamentnego. salony przebijają sie w cenach. ale czy jakos idzie w parze z jakosci wykonanej uslugi?Czy maja Panie jakies doswiadzenie i moga w pelni polecic salon a takze zdradzic cene. i efekty po kilku msc ?
zauwazylam ze niedawno otwarty salon fuksja ma taka oferte czy ktos korzystal? a Salon elita? czy moze wogole jakis inny

Agnieszkaa

Ja robiłam latem brwi w Balea Beata Ciechanowicz i efekt jest super. Koszt to 800 zł za zabieg oraz korektę po miesiącu. Wcześniej widziałam brwi w wykonaniu Pani Beaty u dwóch innych dziewczyn i to mnie utwierdziło w przekonaniu, ze Pani Beatka zrobi to perfekcyjnie. Nie żałuję i nigdy nie oddałabym sie w inne ręce.

malina8

Najlepiej zobaczyć portfolio osoby, która wykonuje zabieg ;)

gwendolina

26 Sty 2018, 12:02:41 #3 Ostatnia edycja: 04 Lut 2018, 10:33:25 by gwendolina
Polecam dobrze poczytac sobie opinie o gabinetach w których wyikonują takie zabiegi. Jest to jednak pewna ingerencja i taki makijaż powinien być wykonywany w sterylnych warunkach. Oraz przez kogoś kto się na tym zna...

Poza tym jeśli sie nie uda to będziemy musieli chodzić z brzydkimi brwiami przez rok dopóki to nie zblednie :D

Tak czy inaczej polecam. Sama zdecydowałam sie na brwi i nie żałowałam bo wykonano to u mnie profesjonalnie i oszczędziłam sporo czasu na codziennym malowaniu się.
http://www.medi-tour.pl/1057,0,na-czym-polega-przeszczep-tluszczu-lipofilling-adivive.html
Rodowita mieszkanka

kaja931

martina1

Zależy, na pewno jakość tego zabiegu wzrosła, jednak warto czytać opinie.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk