• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Jakie obecnie są zarobki w ochronie

Zaczęty przez pracownik45, 18 Sty 2018, 12:33:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

pracownik45

jakie sa obecnie zarobki na ochronie np zakladów pracy czy itp ? czy oplaca sie isc pracowac na produkcje czy lepiej posiedziec i miec to samo ?

Ztele

Tu czy tu... Oferowane mi minimalne stawki jako podstawę.

BS

Stawka minimalna jako podstawa, na produkcji to chociaż premię dostaniesz co w ochronie jest mało prawdopodobne

Kusz

Na wejście 15zł/ brutto praca po 8/12 godzin. Przeważnie UZ a żadko UM. Jak chodzi o nocki to nie ma dodatku, nie płacą też nadgodzin i musisz robić we własnych ciuchach. Jedna kurtka na budzie i każdy jak idzie na spacer ją ją ciąga. To praca dla pasjonatów i osób którzy nie boja się cieżkiej pracy

klimat

Mój znajomy pracował na ochronie prawie rok. Zarobki średnie, praca nieciekawa. Nic więcej nie mam do powiedzenia.

pracus

no ale jak ja robie na produkcji i tez mam 10zl/h na reke a z 15zl tez jest ponad 10zl na reke to po co mi tyrac na produkcji chocby ze dadza 100premii wiecej hehe lepiej posiedziec

mietek123

Dzięki obecnej władzy nie jest źle. Skończyła się patologia płacowa typu 5zł za godzinę. Teraz jest minimum dycha za siedzenie na dupie i nie robienie niczego. Osobiście polecam.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk