• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

co z zastrzelonym wilkiem

Zaczęty przez wilk, 19 Paź 2016, 16:43:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

wilk

może są władni i napiszą co z aferą zastrzelenia wilka w w.p.n raczej wiadomo kto miał w tych dniach pozwolenie na polowanie w tym obszarze .chyba że jakiś p. z wawy to cisza . jesień polowania zaczynają sie w pełni i znowu pewnie będzie tym razem całą watache zlikwidują.

Abstrahuje

No a kto w Polsce zajmuje się polowaniami?
Kogo stać na broń i papierki w tym kraju?

Sprawa pewnie już dawno umorzona.

I nie wiem po co tu jakiś Pan z wawy? Myślę,że wielu polityków lubi polowania. Ja znam co najmniej jednego. Byłego wicemarszałka województwa podlaskiego a obecnie wicedyrektora WORD-u w Suwałkach-Ignacego Jasionowskiego.

Abstrahuje

Ale z tym wicemarszałkiem to bardzo dziwna sprawa. Bo podczas gdy białostocka delegatura CBA sprawę podejrzenia jego o zatrudnianie rodziny na ważnych stanowiskach przekazała do Olsztyńskiej delegatury CBA i Olsztyńskiej Prokuratury Okręgowej.
Tak w Suwałkach w tym samym czasie moim doniesieniem w jego i tej samej sprawie zajmowała się Prokuratura Rejonowa która zleciła przesłuchanie świadka którego wskazałem dla policji w Suwałkach.

Także inne standardy mają organy ścigania w Białymstoku a inne w Suwałkach

Abstrahuje

A skąd znam byłego wicemarszałka?
Bo jest moją daleką rodziną i gościłem u niego w domu.
Dlaczego doniosłem na rodzinę?

Bo dla mnie to była kurwa a nie marszałek skoro podlegli mu urzędnicy okradli mnie i Państwo Polskie na co najmniej kilkaset tysięcy złotych i zniszczyli psychicznie. Zresztą nie tylko mnie bo przez Panią Metelską podobno jedna osoba już się powiesiła a inna została zgwałcona.
A ona dalej tam pracuje

Nina Hagen

Ale tu podpier....da...laczy zazdrosnych i choojóv bolesnych na tym forum mnóstwo. Obrzydzenie mnie bierze

Abstrahuje

Oby za rządów PIS było więcej takich podpierd...alaczy bo świat może zmienić się na dużo lepszy gdy o 6 rano będą budzeni ludzie pokroju Barbary Blidy a nie ludzie nieprzepadający za Komorem

mulas

Popieram w 100% mojego poprzednika. Zgadzam się w całości z jego wypowiedzią :)

Antywilczek

Cytat: wilk w 19 Paź 2016, 16:43:48może są władni i napiszą co z aferą zastrzelenia wilka w w.p.n raczej wiadomo kto miał w tych dniach pozwolenie na polowanie w tym obszarze .chyba że jakiś p. z wawy to cisza . jesień polowania zaczynają sie w pełni i znowu pewnie będzie tym razem całą watache zlikwidują.
I bardzo dobrze!Nie czas,gdy zginie pierwszy człowiek rozszarpany przez watahę wilków.Wilki powinny być tylko w zoo i to pod ścisłym nadzorem!Ludzie już boją sie wyjść na spacer do lasu,a tu znalazł się goguś nawołujący do rozmnażania tych groźnych bestii.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk