• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Dzień Przyjaźni

Zaczęty przez tajnapolska, 20 Lut 2008, 19:11:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

tajnapolska

Kto masz już dosyć dnia nienawiści, niech zapisuje się na dzień przyjaźni, jest trochę osób w Suwałkach, które lubię

tajna

tzn. chciałem powiedzieć, że znam trochę osób, które wzbudzają we mnie pozytywne emocje, bo co do reszty osób staram się zachowywać neutralnie, ani nie lubie, ani lubię, nie wiem jak to określić?
kulturalne suwałki

Fikou

opozycja dla formalizacji uczuć

przyjazne zachowania i dużo uśmiechu potrafią sprawić świat lepszym... gdy są stosowane na co dzień. To jak z walentynkami... jaki miały by sens gdyby ludzie tego jednego dnia tylko pokazywali że się kochają? pozostałe trzysta i kilka dziesiątek dni nie pozostawiało by na nich zobowiązania do miłości okazywania?
przyjaźni znaki okazuję ludziom których lubię jeśli mam ku temu okazję, nie potrzeba mi dnia wyznaczonego w roku.
Polska to i tak kraj tysiąca świąt i dni czegoś tam

Fikou

dzień przyjaźni dało by się zasłodzić i zepsuć jej smak... można by uzyskać odwrotny efekt do zamierzonego :p

Wadim

to mi przypomina dawne dni, 1 maja siadałem w parku Maryśki K. zamyślony, wspominałem wojny dni i próbowałem żywić właściwe uczucia do naszego bratniego narodu... tak, to był prawdziwe Dni Przyjaźni...  

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

myszka1616

Heej,ja tez jestem nowa. Mam nadzieje ,że będzie nam się fajnie forumowało. Magda

mirelcia

wedkarz22

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk