• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Nowe wykształcenie

Zaczęty przez gamlara, 02 Gru 2019, 10:52:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

gamlara

Dziewczyny poniewaz moje wksztalcenie w CH nic nie warte zastanawiam sie czy nie zaczac czegos nowego.
Wypatrzylam sobie szkole wyzsza na laboranta medycznego i sie zastanawiam.
Szkola trwa 3 lata,  to czy to dobry pomysl? Ja mam juz 31 lat, jesli mam myslec o powiekszaniu rodziny to juz niedlugo bylby czas ale z drugiej strony przede mna jeszcze 35 lat pracy i nie chce byc tylko niewolnikiem w sklepach z pamiatkami albo sezonowym pracownikiem w jakis restauracjach.

No i jestem w kropce.

Co myslicie

do_gamlara

Niższy personel medyczny zawsze będzie biedował na granicy minimum egzystencji w państwowej służbie zdrowia.

gwendolina

02 Gru 2019, 13:24:49 #2 Ostatnia edycja: 23 Gru 2019, 13:17:29 by gwendolina
Nawet się nie zastanawiaj!!! Bo jeśli tego nie zrobisz TERAZ to później już Ci się nie będzie chciało i co najgorsze będziesz tego całe życie żałować. Mam ten sam problem jeśli chodzi o dziecko. W prawdzie ja mam dopiero 26 lat i myślę, że spokojnie jeszcze mogę zaczekać ale mój ukochany ma już 33...nie chciałabym żeby był 40-sto letnim tatusiem...
Podziwiam Cie, że jeszcze Ci się chce uczyć, że masz do tego zapał. Powinnaś to wykorzystać. 3 lata to nie tak długo, a będziesz miała pożądny fach w ręku. Moja mama urodziła siostrę w wieku 36 lat i jest ok. Więc tym się nie przejmuj.

Sama ostatnio zastanawiałam sie nad wybraniem sie na jakiś dobry kurs kosmetyczny i nad zrobieniem sobie takiego dodatkowego wykształcenia....
https://lukomades.pl/medycyna-estetyczna-szkolenia/

Jak tutaj.
Rodowita mieszkanka

kitku

Jeżeli marzą wam się studia kraków  ale nie wiecie za bardzo na jaką uczelnię najlepiej będzie postawić, to ja od siebie polecam zwrócić uwagę na WSZIB.  Wiem, że moja znajoma uczęszcza tam na zajęcia z  informatyki i jest bardzo zadowolona z prowadzonych przez nich zajęć. Przejrzyjcie sobie ich ofertę, a myślę że nie pożałujecie

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk