• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Markowe alkohole

Zaczęty przez ptak37, 08 Maj 2018, 12:01:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

ptak37

08 Maj 2018, 12:01:42 Ostatnia edycja: 14 Maj 2018, 12:31:11 by ptak37
Jestem w trakcie organizacji mojego wesela. Budżet, który mamy odłożony jest dość spory dlatego też nie zamierzam na niczym oszczędzać. Postanowiłam zadbać o oryginalne alkohole, którymi goście będą mogą się raczyć na naszej imprezce. Znacie może sklepy jak te https://www.forfiterexclusive.pl/ gdzie znajdę bogatą ofertę trunków? Zależy mi by były to unikaty, które nie znajdzie się w każdym sklepie.

Witek

Polecam "ZEW NATURY"  dobry wykwintny alkohol  produkowany w przydomowej destylarni w okolicach Hajnówki. Cieszy się dużą popularnością.

Tadko11

Polecam zrobic też wiejski stół,z wedlinami regionalnymi,oraz bimberek,pamiętam byłem na weselu i był taki stół wiejski,to co niektórym gośćiom ciężko było odejść od tego stółu,bo naprawdę jedzonko.To nie jest reklama ale to była restauracja po starym szpitalu ,a czy jeszcze istniej tego nie wiem,bo już ładnych parę lat mieszkam za granica,a ostatni raz w S-ach byłem 3 lata temu.Pozdrawiam i miłych gośći życzę.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk