• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

nowe mieszkanie

Zaczęty przez psełdonim...agata, 25 Maj 2018, 09:43:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

psełdonim...agata

co myślicie o działalności budowy nowego mieszkania

psełdonim...agata

ja osobiście mysle że radzą se dobże

anakar

havokare

21 Cze 2018, 15:16:01 #3 Ostatnia edycja: 22 Cze 2018, 11:09:29 by havokare
Cześć wszystkim forumowiczom :) Poszukuję jakiegoś sprawdzonego i porządnego sklepu z meblami. Nie koniecznie na obszarze Krakowa, może być internetowy... Czy jesteście w stanie mi coś w tym temacie doradzić? Ja właśnie robię remont mieszkania i chciałbym je urządzić w stylu nowoczesnym. Problem niestety w tym, że niezbyt się na tym wszystkim znam, przez co trudno mi dobrać odpowiednio te meble. Dlatego też zależy mi na sklepie, który oferuje doradztwo w zakupie mebli. Z tego co wyczytałem, to w tym sklepie jest taka usługa http://www.meblelargo.pl/ Co o tym myślicie? Może znacie jeszcze jakiś ciekawy sklep, który oferuje tego typu doradztwo przy zakupie mebli? Z góry wielkie dzięki za porady w tym obszarze tematycznym :) Z całą pewnością mi się przydadzą :)

Ada4

Myślę, że wybór takiego mieszkania powinno się naprawdę dobrze przemyśleć. W końcu wydaje się na to całkiem spore pieniądze. Jeżeli macie jakikolwiek problem z zakupem to możecie zawsze udać się na miejsca jakim jest agencja nieruchomości w warszawie Wydaje mi się, że po to te miejsce powstały, aby z nich korzystać. Tam na pewno dobrze wam doradzą i pomogą dokonać odpowiedniego i satysfakcjonującego wyboru.

chacman14

dredaser44

Też zastanawiam się właśnie nad kupnem mieszkania i wydaje mi sie, że w takiej sytuacji bardzo pomocne będzie takie narzędzie jak, rzetelna porównywarka kredytów hipotecznych. Wydaje mi się, że dzięki niej każdy z was będzie w stanie wybrać najlepszy kredyt dla siebie dopasowany do własnych możliwości finansowych oraz potrzeb

mczay

Ja również rozglądam się za mieszkaniem, ale we Wrocławiu. Czy Waszym zdaniem lepiej kupić mieszkanie w stanie deweloperskim (jeśli tak, chciałbym skorzystać z oferty tej firmy: https://vantage-sa.pl/male-mieszkania-i-kawalerki-we-wroclawiu/ ) czy też z rynku wtórnego? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk