• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Żylaki na nodze u faceta

Zaczęty przez Żylaki na nodze u faceta, 01 Gru 2016, 20:01:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Żylaki na nodze u faceta

01 Gru 2016, 20:01:54 Ostatnia edycja: 02 Gru 2016, 06:51:00 by fresh
Mam pytanie może ktoś się orientuje gdzie w Suwałkach facet może leczyć i jak żylaki na nodze? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.  ;)

HiQ

Kierunek szpital w Sejnach tam sa specjalisci od tego ,sam przeszedlem operacje chirurgiczna nogi trzy lata temu ,ktora przeprowadzil doktor Krakowski,jestem w pelni zadowolony laserowe usuwanie nie polecam ,poniewaz z czasem odnawiaja sie zylaki.

MIm

Na Nowomiejskiej w suwałkach. Zabieg trwa około 20 min. Robiłem żylaki w tym roku. Metoda skleroterapia. Efekt bardzo dobry. Cena za zabieg 350 zł. Polecam.

starak

Jest bardzo wiele mozliwości leczenia żylaków. Najlepiej byloby skontaktować się z lekarzem po to aby lekarz dobrał odpowiednią do Ciebie . Niestety na fundusz sa spore kolejki i trzeba sie czasami naprwadę namęczyć zanim człowiek dostanie się na wizytę :(

Ze swojej strony polecam zabieg skleroterapii:
http://clinicadermatologica.pl/zabiegi/skleroterapia/

Jest to ostrzykiwanie żylaków  Zabieg bezpieczny, nieinwazyjny i daje dobre efekty.

kaczorgigant

Mój znajomy miał problem z żylakami, długo dokuczał mu ból i uczucie rozpierania wewnątrz. Żylaki spowodowały, że w pewnym momencie, miał on trudności ze swobodnym poruszaniem się. Na szczęście, trafił do świetnego chirurga naczyniowego, który pomógł mu pozbyć się problemu. Chirurgia naczyniowa zajmuje się diagnozowaniem i leczeniem chorób związanych z nieprawidłowym funkcjonowaniem naczyń limfatycznych i krwionośnych i w opisanej przez Ciebie sytuacji, to właśnie do takiego specjalisty skierowałabym kroki.

wikotor

Z żylakami to do chirurga naczyniowego zgadza się. Ja jak miałem problem z obrzękami i żylakami to mnie do takiego specjalisty skierował rodzinny. Dostałem leki i podkolanówki do noszenia zalecił. Dają ulgę nie powiem, nogi nie bolą i dużo lepiej funkcjonuję. Mam od venoflex teraz takie https://venoflex.pl/produkt/podkolanowki-meskie-fast-air/ z oddychającym włóknem Nilit Breeze oraz wysoko chłonnym Nilit Aquarius. Zapewniają duży komfort nawet w ciepłe dni. I można po całym dniu wrzucić do pralki.

mako4444

Moja mama miała ogromny problem z żylakami, robiła nawet zabieg, teraz żeby zapobiec nowym to co jakiś czas robi sobie kuracje takie po 2-3 miesiące bierze maxi3vena z ruszczykiem. To wzmacnia żyły, poprawia krążenie i też jest świetną profilaktyką.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk