• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Pringles Tesco

Zaczęty przez testerTesco, 29 Sie 2018, 17:20:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

testerTesco

Witam!

Ja dziś przychodzę z nietypowym pytaniem. Czy wiecie może czy w Tesco Extra w Suwałkach są chipsy Pringles Salt&vinegar(sól & ocet)? Nie jestem z Suwałk, a z miejscowości oddalonej o kilkadziesiąt kilometrów i myślę, czy przy najbliższej okazji odwiedzić ten sklep, bo szukałem już w kilku miejscach tych chipsów i nigdzie nie znalazłem.

Pozdrawiam

tadam

niestety w suwalkach ja przynajmniej nigdzie nie znalazlam, za granica owszem popularne. U nas czasami jest nawet probelm z takiego typu jak : spicy bbq

szekor

Optymistycznie

To jest dobra wiadomość.

Polska to szczęśliwy kraj.
Obywatelowi brakuje do szczęścia tylko paczki chipsów i gotów po nie jechać kilkadziesiąt kilometrów.
A w takiej Afryce to kobiety idą godzinę po wodę.

Piknik

Przecież to typowa reklama sklepu Tesco :)

Mac Shell

Ta będzie "nietypowa". Uważajcie tam na zakupy. Np. wino za niecałe 30zł na paragonie przy kasie widnieje już pod pozycją o nazwie "kod EAN bank" i cena prawie 90zł. Zorientowałem się, bo robiłem małe zakupy. Po krótkiej rozmowie, pieniążki zwrócili a winko sobie wsadzili....na półkę. Zwracajcie  uwagę na paragony przy większych zakupach!!

aa1345

Po co rozmawiać?! Rudy Kulturysta nie rozmawia - jak mu cena nie pasuje to bierze w torbę :)

testerTesco

No nic, zostają mi zakupy internetowe.

Dziękuję za odpowiedź na moje pytanie oraz za uczulenie na sprawdzanie paragonu, na pewno się przyda ;)

Pozdrawiam serdecznie!

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk