• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Jak spedzacie Sylwestra?

Zaczęty przez vanillacat, 29 Gru 2009, 09:39:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

Klaudunia.

W domku z rodzinką ; ) Wiecie telewizor serpentyny balony muzyka fajerwerki i jakies noworoczne postanowienia i minie ; )
Pozdrawiam Serdecznie i życze udanego Sylwestra oraz Najlepszych chwil w nowym roku 2011 żeby był szczesliwy i pomyslny ; )

Klaudia ;-D

<3<3<3

szokobon

poszukiwane fajne kobietki na sylwestra

Trzech chłopaków lat 20-21 uprzejmych studentów chciałoby przywitać nowy rak w towarzystwie fajnych dziewcząt w podobnym wieku jak trafią tu takie spełniające powyższe wymagania i nie mające planów na sylwestra zachęcamy do kontaktu przez e-mail pozdrawiamy :)

siemka

Remix

Na działce fajerwerki puszczam :) W domu na sylwka ... Przecież to porażka :D
Piszę poprawnie, po Polsku[/u]

1

Ja w domu... Czy porażka ? Cóż.. Każdy lubi co lubi, na sam alkohol wydam w graniach 700zł, grono nie przekroczy kilku osób... Żywność pozostawiam do zorganizowania zaproszonym... Sam sylwester polegać będzie na graniu w lanie w tzw. \"tegoroczne hity FPP\", każdy na osobistym sprzęcie. Inny sylwester mi się nie widzi... Pozdrawiam.

Marcin

Marcin

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

piotro643

U mnie trochę nudy ale w następnym roku będę gdzieś jechał :)

gedan

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk