• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Fajerwerki na weselu

Zaczęty przez mylenka, 18 Wrz 2018, 13:44:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

mylenka

Ciekawa jestem Waszej opinii na temat fajerwerków na weselu. Może ktoś miał u siebie taka właśnie atrakcję? Jak to oceniacie? Warto było?

gwendolina

Ja mialam i powiem Ci,ze o ile na początku nie byłam przekonana to potem uznałam, ze fajnie,ze się na to zdecydowaliśmy. Widok super, goście byli zadowoleni. Puszczanie fajerwerków nikomu równiez nie przeszkadzało bo sala weselna była z dala od jakichkolwiek zabudowań ( raczej w mieście byśmy nie puszczali).

Fajerwerki puszczał swiadek,samodzielnie kupiliśmy zestaw w sieci. Było o wiele taniej niż w przypadku firmy organizującej takie pokazy ( z ciekawości zorientowaliśmy się ile to kosztuje i ceny są niestety bajońskie).
Rodowita mieszkanka

isoria

Moze i fajnie ale zevy był efekt to musisz miec chociaż na 10 minut a fajrwerki takie nalrawde fajne sa drogie już lepiej wymyslec cos innego

ineskat

bibim

kaczorgigant

Z całą pewnością to fajna opcja aczkolwiek kosztowna ;)

tuitamm

fajnie wyglada ale po co dotadktowe wydatki

lausz

TroublePies

NeedyFox

miranda0

Chyba taka atrakcja nie jest dla mnie. widziałam ją ze dwa czy trzy razy na weselach znajomych, ale niezbyt mnie urzekły. Moim zdaniem zbyt wiele pieniędzy idzie wtedy z dymem. Chociaż wiem, że są też osoby, które są zachwycone takimi pokazami, więc wszystko kwestia gustu (no i miejsca wesela, bo w jakiejś restauracji w centrum to by było zapewne niemożliwe)

Uncharted

Jeśli ktoś ma kasę, to czemu nie, zawsze to dodatkowa atrakcja ;)

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk