• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Pożyczka na wakacje

Zaczęty przez ght, 05 Paź 2018, 10:10:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

ght

Przydazyła nam sie bardzo fajna okazja wyjazdu do Australii. I potrzebuję pieniędzy. W jakiej firmie wziąc pożyczke?

Gosc umpa

ajaj

gwendolina

05 Paź 2018, 13:14:21 #3 Ostatnia edycja: 20 Lis 2018, 14:26:13 by gwendolina
Oj nie . Nie wiem czy zdecydowałabym się na chwilówkę kiedy brałabym kredyt na wakacje - jednak byłoby to nierozsądne. Wiecie jakie chwilówki mają oprocentowanie? Może pozornie wydawać się to ok ponieważ udzielają ją lekko niemniej rrso wynosi kilkaset procent rocznie. Tak więc jeśli już brać to kredyt gotówkowy w jakiejś sprawdzonej instytucji. A jeśli już pożyczka na wakacje prywatna to w sprawdzonej firmie.

Najlepiej jest poczytać sobie opinie o takich firmach. Tak aby być na 100% pewnym...
http://di.com.pl/na-urlop-z-pozyczka-online-jak-polacy-finansuja-swoje-wakacje-55098
Czy rodzina nie ma mozliwości pozyczenia Ci kaski?
Rodowita mieszkanka

Antonio

Ja jestem zdania, że jak nie stać mnie na wakacje to nigdzie nie jadę.
Bezpieczne zakupy w aptece internetowej.
http://www.aptekakamagra.pl/

wikotor

jakby nie pożyczki to mnie nigdy by nie było stać. I co mam siedzieć w domu i nigdzie nie jeździć? ludzie życia szkoda. W Kredyt OK trzy razy brałem już pożyczki na ten cel. bardzo szybko weryfikują, można spłacać w ratach. oprocentowanie i prowizja więcej jak w banku ale z drugiej strony mniej formalności i wymagań. coś za coś jak mówią. jak się jedną taką pożyczkę weźmie to raczej każda pracująca osoba da radę spłacić.

apleks

Słyszałem że w banku Raiffeisen jest kredyt gotówkowy. Nie płaci się odsetek a tylko prowizję bankową, która zależy od ilości rat.

Ultrala

Moim zdaniem zamiast pożyczki jest lepiej wybrać kredyt w swoim banku jest to o wiele bardziej korzystne rozwiązanie.

Sebabian12

Cześć wszystkim. Mam takie pytanie dotyczące kredytów. Mam małą firmę i staram sie ją delikatnie rozbudować, a do tego niezbędne są dodatkowe pieniądze. Wielu moich znajomych poleca mi ofertę firmy [Aasa Dla Biznesu     Bardzo pozytywnie wypowiadali się o warunkach, jakie firma oferuje. Minimum formalności, a wszystko przeprowadzone szybko i profesjonalnie. Ktoś z Was korzystał i również poleca ?

vi_to

Osobiście jakoś pożyczki do mnie nie przemawiają, a jeśli już miałbym jakąś brać to najpierw pytałbym znajomych czy nie mają pożyczyć jeśli kwoty nie są duże. Jeśli nie to pierwsze miejsce gdzie bym się udał to bank, w którym mam konto, a chwilówki traktowałbym jako ostateczność.

erykb11

Jeśli masz zła historie kredytową to możesz wziąć kredyt żyrantem. Kredyt dla zadłużonych bez zdolności jest to dobra oferta do osób będących w bazie BIK, ERIF KRD. Dzięki tej pożyczce możemy spełnić swoje wakacyjne marzenia.

Rekuto

03 Maj 2019, 07:05:37 #11 Ostatnia edycja: 03 Cze 2019, 12:13:00 by Rekuto
Po pierwsze polecam nad zastanowieniem sie nad samodzielną organizacją wakacji. Dzieki temu mozna polecieć sobie w jakieś fajne miejsce w o wiele niższej cenie.
samodzielnie wynająć sobie lot
poszukać noclegów na air bnb albo na booking
i zrezygnować z przewodnika na rzecz zwiedzania z przewodnikiem ksiązkowym.

Jeśli natomiast chodzi o kredyty gotówkowe bez zaświadczeń to, wbrew pozorom w wielu bankach jest możliwość otrzymania takiej gotówki.
http://www.managernaobcasach.pl/posezonowe-wycieczki-sa-oplacalne/

Polecam sobie poczytac.

kskaziak

Warto zastanowić się nad tym głębiej. Nie warto podejmować tu pochopnych decyzji.
Czasami najlepszą obroną jest dobra obrona.

Rekuto

21 Maj 2019, 10:29:12 #13 Ostatnia edycja: 03 Cze 2019, 10:00:31 by Rekuto
Dokładnie. Nie ma co ulegac pośpiechowi z uwagi na to, ze możemy nabrać sie na oferty które niekoniecznie będą dla nas dobre finansowo. Przy wyborze pożyczki warto sprawdzić następujące rzeczy
https://pozyczkaportal.pl/kredyt-gotowkowy-bez-zaswiadczen/
oprocentowanie firmy
opinie panujące o danej firmie w sieci
to jak wysoko firma znajduje się w rankingach
to czy są opłaty dodatkowe jak opłata przygotowawcza czy prowizja bo nawet jeśli oprocentowanie jest niskie to opłaty te potrafią znacznie podnieść koszt pożyczki.

Aha i jeszcze jedno. Jeśli chcecie polecieć w dobrej cenie na wakacje, polecam zastanowić się nad wycieczką poza sezonem bo takie wycieczki mają najlepsze ceny.

janekNowy

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk