• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Zmiany skórne po trądziku

Zaczęty przez czarnota, 12 Lis 2018, 08:37:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

czarnota

W jaki sposób usunąc poważne zmiany skórne po trądziku?
Moze ktoś miał taki problem?

nutelka

12 Lis 2018, 15:09:09 #2 Ostatnia edycja: 14 Gru 2018, 11:10:08 by nutelka
Ja miałam.W czasach licealnych miałam spory trądzik i nie mogłam się opanować jeśli chodziło o wyciskanie pryszczy.Jak widziałam jakąś diodę to od razu musiałam ją usunąc za pomocą palców. Niestety ale przez to pryszczy pojawiało się o wiele więcej no i przez wyciskanie pojawiły sie niaładne plamy i blizny.

Na studiach mocno się tapetowałam aby to zakryć.
https://klinikamagnuccy.pl/jak-usunac-zmiany-skorne-po-tradziku/

Jednak jak zaczełam pracowac i zarabiać postanowiłam coś z tym zrobić. Na mniejsze pomogły kwasy na twarz,które dodatkowo ładnie ją wygładziły. Na większe blizny pomocy okazał się laser ! Który bardzo polecam bo twarz wygląda po nim o wiele wiele lepiej!

Behemot

A dlaczego nie masz ubezpieczenia zdrowotnego ?

madam4

Walka z trądzikiem i zmianami po nim jest bardzo ciężka. Można kosmetykami próbować poprawić wygląd twarzy. Jej oczyszczenie także jest dla mnie bardzo ważne. Mam rześki tonik lawenda Hildegard Braukmann i kosmetyk bardzo mi pasuje, bo nie wysusza skóry, a zbiera sebum.

betty

Na blizny trądzikowe warto żel silikonowy używać https://sutricon.pl/silikonowe-zele-na-blizny-sutricon-oraz-sutricon-uv-protect ochroni bliznę, bezproblemowo się go nakłada, nie jest widoczny na skórze a pozwala skórze zachować odpowiedni stopień nawilżenia

bobson

Przyznam szczerze, że sama ostatnio zastanawiałam się, jak mogłabym poprawić wygląd swojej skóry.  Na rynku są dostępne różnorodne suplementy na skórę  Jednakże mam problem z wyborem jednego konkretnego produktu. Jeżeli moglibyście mi coś doradzić, to byłabym wam bardzo wdzięczna.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk