• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Kurs makijażu

Zaczęty przez nutelka, 24 Mar 2019, 17:34:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

nutelka

Gdzie polecicie wybrać się na kurs makijażu?Niekoniecznie musi byc w Suwałkach

Jamniczka

gwendolina

26 Mar 2019, 08:39:53 #2 Ostatnia edycja: 28 Mar 2019, 18:40:17 by gwendolina
Wiesz co trochę orientowałam sie w temacie bo obecnie prowadzę swój wlasny salon kosmetyczny, w ktorym oferuje również i makijaż.Jednak nie wykonywałam kursu w Suwałkach bo doszłam do wniosku, ze jeśli już decyduję się na wykonywanie takich usług to chcę uczyć się od najlepszych. Tak wiec wybrałam się na kurs do Gliwic. Mogę polecić bo pełen profesjonalizm, zajęcia indywidualne.

Zorientuj sie kiedy wolne terminy będzie miało centrum szkoleniowe Lukomades.  https://lukomades.pl/kurs-makijazu-i-wizazu/ Możesz zobaczyc czy organizują tam nadal szkolenia z dofinansowaniem z UE. Ja skorzystałam tak więc szkolenie tak dużo mnie nie kosztowało.
Rodowita mieszkanka

mała_mi

gwendolina - super pomysł! Doceniam takie podejście, że warto uczyć się od najlepszych. W końcu to potem świadczy o Tobie jako makijażystce. Do takiej osoby bym się potem wybrała ;)
A możesz podać jaki % dostałaś zniżki? Jakie są wymagania dot. osób otrzymujących dofinansowanie? Coś więcej, bo jestem naprawdę tym zaciekawiona.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk