• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

przychodnia

Zaczęty przez sansa, 03 Maj 2019, 18:46:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

sansa

Zastanawiam się nad zmianą lekarza rodzinnego. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat przychodni Prymus na Warynskiego? Czy są problemy z dostępem do wybranego lekarza? Czy rejestracja jest sprawna?

Lalek03

Jeżeli poszukujecie dobrej przychodni, w której będziecie mogli odbyć leczenie ortopedyczne, to ja polecam zgłosić się do CM Gamma w Warszawie na ul Broniewskiego 3. Przyjmują tam naprawdę świetni specjaliści, którzy mają ogromne doświadczenie a także potrzebną wiedzę która pozwoli nawet na przeprowadzenie operacji.  Zgłoście się do nich, a na pewno nie będziecie rozczarowani

fafik

Przyznam szczerze, że ostatnio zastanawiałam się, gdzie można wykonać profesjonalne badanie ojcostwa warszawa. Na szczęście mój kolega z pracy doradził mi, żebym w wolnej chwili zainteresowała się ofertą na stronie tej placówki gentest.org.pl i muszę przyznać, że jest tam wiele ciekawych metod do wykonania tego typu testów. Dajcie znać, co wy uważacie o tym miejscu

julla

Jeśli chodzi o leczenie endometriozy to mogę polecić szpital medicover, są tam specjaliści od tej choroby i odpowiednia diagnostyka a nawet możliwość przeprowadzania zabiegów w asyście robota da vinci

lolson

Jeżeli zastanawiacie się, jak przebiega leczenie kanałowe  pod mikroskopem, to myślę że w sieci można znaleźć sporo przydatnych artykułów na ten temat. Sama ostatnio musiałam wykonać tego typu leczenie i na szczęście obyło się bez większych komplikacji.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk