• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Organizacja imprezy firmowej

Zaczęty przez czarnota, 05 Maj 2019, 10:28:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

czarnota

Zostałem wybrany do zaplanowania firmowej imprezy....

Jakieś podpowiedzi na co warto jest zwracać tutaj uwagę?

gwendolina

07 Maj 2019, 14:36:08 #1 Ostatnia edycja: 10 Maj 2019, 10:08:22 by gwendolina
Samodzielne zaplanowanie takiego wydarzenia łatwe nie jest i jesli nie masz doświadczenia to bardzo łatwo o błąd. Najlepsze efekty i przyjazną atmosferę na pewno uda się osiągnąć, jeśli do akcji wkroczy firma, która ma już doświadczenie w organizowaniu eventów firmowych i tutaj warto zwrócić uwagę na  Chilli Event. Na ich stronie jest opisana ich oferta.

Jakiś czas temu w firmie organizowaliśmy bardzo duża imprezę firmową która obejmowala wyjazd do innego miasta oraz firma bardzo dobrze wywiązała się ze swojej pracy Wszystko zaplanowane bardzo sensownie oraz ciekawie.  http://www.chillievent.pl/oferta/imprezy-firmowe
Rodowita mieszkanka

lajla

Moim zdaniem, jeżeli musicie zorganizować eventy promocyjne  i nie macie w tym temacie doświadczenia, to myślę że idealnym rozwiązaniem byłoby skorzystanie z usług profesjonalistów. Wiem że bardzo ciekawą ofertę pod tym względem znajdziecie u hulaevents.pl,  więc jeżeli jesteście czymś takim zaciekawieni, to koniecznie się do nich zgłoście

Miranka

Dobrze wiedzieć o takich kwestiach. A czy wiecie kogo wybrać do tłumaczenia takich wydarzeń?

Mikolaj77

Cytat: Miranka w 16 Sty 2023, 20:45:02Dobrze wiedzieć o takich kwestiach. A czy wiecie kogo wybrać do tłumaczenia takich wydarzeń?

Prowadząc firmę zawsze będziemy mieli wiele wydarzeń do zorganizowania. Wszystko zależy od podejścia samego właściciela bo jednak imprezy mają miejsce tylko w większych firmach. Statystyki pokazują też, że są to zazwyczaj firmy z zagranicznym kapitałem. Jeżeli planujemy tego typu wydarzenie w gronie międzynarodowy to z pewnością tłumaczenia symultaniczne - https://www.translationstreet.pl/tlumaczenia-ustne/symultaniczne/ będą jego elementem. Zawsze warto stawiać na doświadczonych tłumaczy bo tylko wtedy mamy gwarancję tego, że przekaz nie będzie w żaden sposób zmieniony.

elona

A ja chciałabym żeby u nas takie warsztaty https://www.cookup.pl/k/warsztaty/ kulinarne się odbyły w ramach imprezy integracyjnej, słyszałam od znajomych że super się bawili i gotowali razem ze znanym szefem kuchni więc sporo się też nauczyli

Lena_96

U nas z kolei w ramach imprezy okolicznościowej poszliśmy do kasyna - każdy pracownik dostał do rozgospodarowania 50 złotych i mógł wykorzystać na dowolnej grze (czy to ruletka, gry na automatach na pieniądze czy inne gry hazardowe). Warunkiem było oczywiście wydać pieniądze w kasynie :) ale wszystkie wygrane już szły do szczęśliwca. Fajna to była rozrywka i przy okazji co poniektórzy dostali zastrzyk gotówki.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk