• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

hotele Warszawa

Zaczęty przez trukja, 01 Sie 2019, 13:41:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

trukja

poleccie mi jakies fajne nieddrogie hotele
warunki w miare blisko centrum, pokoje z lazienka i podwojnym luzkiem (apartamenty z aneksem mile widziane), cena przystepna najllepiej do 200zl za noc

Sławek1

Do szukania noclegów polecam "booking.com" i "accorhotels". Natomiast tanie hotele - w pokojach łazienka, tv i podwójne łóżko to marka IBIS.

czarnota

02 Sie 2019, 06:53:29 #2 Ostatnia edycja: 02 Sie 2019, 11:16:30 by czarnota
Polecam ibis Budget w centrum. https://www.accorhotels.com/pl/hotel-6401-ibis-budget-warszawa-centrum/index.shtml  Moim zdaniem jest to bardzo dobra relacja ceny w stosunku do standardu jakiego możesz tam oczekiwać. W mieście jest wiele hosteli,jednak sama nie chciałabym korzystać z łazienki na korytarzu jaka jest w hostelach. Wolę mieć własną łazienke a na taki standard własnie mozna liczyć w hotelu. Przy wcześniejszej rezerwacji cenowo wychodzi bardzo podobnie.
Świetny Hotel jako baza wypadowa. Nie musisz być zmotoryzowana bo z hotelu dojdziesz na piechotę do najważniejszych punktów w centrum miasta, komunikacja stamtąd jest również dobra.  Położony w okolicy centrum, jak i PGE Narodowego (około 10 minut spacerem do obu miejsc). Idealnie nadaje się na krótki pobyt w Warszawie, szczególnie jeśli nie chcesz wydawać krocia na nocleg.
Obsługa miła, rezerwacja itp bez problemów.

Pokoje nie są duże, ale co najważniejsze czyste i odremontowane. NO i warto jest wziać śniadania, jak za tak niską cenę to jest bardzo zróżnicowane.

mczay

Ja polecam wam hotel http://hotellord.pl/sale_bankietowe w Warszawie który leży niedaleko lotniska Chopina więc to wygodne położenie. Miałem tam organizowane przyjęcie urodzinowe i bardzo fajnie wspominam. Jedzenie mi smakowało, obsługa na plus, pokoje ładne i dobrze wyposażone. A sam hotel wygląda pięknie, sami zobaczcie.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk