• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Masakra

Zaczęty przez Artur Kiełkut, 20 Sie 2019, 19:09:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

Artur Kiełkut

Witam. Od niedawna mieszkam w Suwałkach ale myślałem że w związku z tym że wybrano tu bezpartyjnego prezydenta to jesteśmy z dala od tego syfu który dzieje się w polskiej polityce. To co zobaczyłem dziś w parku Konopnickiej to mnie z butów wyrwało. Banery z Frasyniukiem i Kodziarstwem w dwóch językach opisówka. Przedstawianie "obywateli" jako bohaterów. Jak przedstawiacie takie rzeczy w takich barwach to i pokażcie co było za PO. POPISOWSKIE Suwałki nie podobają mi się wogóle. Nie róbcie z bandytów bohaterów a jak chcecie oceniać badziewny rząd Pisowski to obierajcie inne argumenty. Bo każdy normalnie myślący Polak wie że PIS i PO to samo zło i próby wybielania jednych oczerniając drugich to jest mega żenada. Wstyd i lipa panie prezydencie. Miał pan być niezależny a okazał się pan z tego samego kubła. Jedyne czemu to służy to dalszemu dzieleniu Polaków. Pozdrawiam Suwalczan.

emu

A wiesz, że to są wynajęte banery, a nie miejskie?

Kielkut

Ale ktoś pozwolił na umieszczenie ich w parku. Kto jest za to odpowiedzialny?

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk