• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Wieczór kawalerski

Zaczęty przez kamcia, 06 Gru 2018, 09:44:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamcia

Mojemu kuzynowi przypadł udział w organizowaniu wieczoru kawalerskiego. Ma być to już w przyszły weekend, więc musi się dobrze sprężyć. Pomysł jest taki że zaczynają w sobotę jakimiś quadami/strzelnicą w Warszawie, a później na wieczór chcą się wybrać do klubu. I pomyślał o New Orleans Club ja mu nie doradzę nie znam klubu może ktoś z was tam był i czy warto zorganizować tam wieczór kawalerski.

Behemot

A dlaczego kolega postanowił zapytać w Suwałkach a nie np. w Gorzowie Wielkopolskim ?

Marcin156

Myślę, że wybór klubu to kwestia indywidualna. Wszystko zależy od waszych upodobań oraz od tego jak bardzo chcecie zaszaleć. Ja zwróciłbym tutaj uwagę raczej na alkohol, bo tego przy takich okazjach raczej nie brakuje. Kupcie sobie tabletki 2KC, albo napój 2KC Drink. Środki te pomagają z objawami kaca, ale też zapobiegają jego powstawaniu. Myślę, że nie chcielibyście kończyć imprezy zbyt wcześnie, albo męczyć się z kacem kolejnego dnia, więc polecam. ;)

Misia34

Skoro mowa o wieczorze kawalerskim, to zapewne w tym samym czasie będzie się też odbywał wieczór panieński dla przyszłej Panny Młodej. Na stronie https://happenings.pl/dekoracje-na-wieczor-panienski dostępne są bardzo fajne i nietuzinkowe dekoracje na wieczór panieński, pod względem cenowym wcale drogo nie wypadają, wiec polecam się tam rozejrzeć :)

szyneczka

Wieczór kawalerski to super sprawa, zarazem koniec wolności ale później czekają na nas już same przyjemności. A wieczór to trzeba odpowiednio zaplanować, macie już te wszystkie balony, szarfy czy konfetti? Jeśli nie to na https://godanparty.pl/ wchodź i zamawiaj wszystko to co jest potrzebne, nie marnuj czasu!

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk