• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Ciekawe miejsca na spędzenie urlopu

Zaczęty przez strugla, 17 Paź 2019, 09:11:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

strugla

Czy polecicie mi jakieś ciekawe kierunki na spędzenie kilku dni wolnego?

Gdzie się wybieracie na ferie zimowe?

nutelka

17 Paź 2019, 11:20:57 #2 Ostatnia edycja: 18 Paź 2019, 07:27:23 by nutelka
Polecam:
- Czechy
- Niemcy sporo razy (mam tam bliską rodzinę)
- Włochy (Mediolan - targi meblarskie, a później Wenecja)
- Słowacja (autostop trip - ładne krajobrazy i miejscówki na snowboard)
- Węgry (autostop trip - cudowne wspomnienia, węgierska rodzinka nas zgarnęła z autostrady i przekimała, nocna tułaczka po Budapeszcie żeby wyjść na wylotówkę i spanie pod mostem na autostradzie : ))) )

W Polsce natomiast warto moim zdaniem wybrać się do Kołobrzegu. Zdecydowanie jedna z bardziej urokliwych nadmorskich miejscowości nad Bałtykiem.

Zerknij sobie najlepiej tutaj https://www.e-wczasy.pl/blog/ -  na stronie jest blog z opisami potencjalnych kierunków wakacyjnych.

ToTuToTam

Na ferie zimowe warto wybrać się w góry. Nawet jeśli nie jeździcie na nartach lub desce to możecie bardzo ciekawie spędzić czas np relaksując się na termach czy spacerując po dolinach (w bezpiecznych i dostępnych zima miejscach). Jeśli zdecydujecie sie na taki wyjazd to zerknijcie na apartamenty w Kościelisku na wynajem. Noclegi warto zarezerwować już wcześniej bowiem w okresie ferii może być trudno o dobre miejsce noclegowe.

AxTap

Ja zawsze rozglądam się za ofertami bezzwrotnymi, wychodzi taniej, a raczej nie mam zwyczaju zmiany miejsca podróży, podrzucę wam fajny poradnik dlaczego to dobra opcja: https://bookingsolutions.pl/blog/booking-oferty-bezzwrotne-a-wzrost-zyskow/ ja korzystam niemal przy każdym wyjeździe.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk