• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Walka z dłużnikami

Zaczęty przez miastowy, 30 Maj 2017, 15:16:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

miastowy

30 Maj 2017, 15:16:53 Ostatnia edycja: 05 Cze 2017, 10:36:08 by miastowy
Cześć, ze względu na to, że mam dość walki z dłużnikami poszukuje doświadczonej kancelarii zajmującej się ściganiem długów. Póki co, brat polecił mi https://www.aif.com.pl/ może ktoś ma doświadczenie we współpracy z nimi. A może ktoś możecie polecić jakieś inne kancelarię? Najlepiej razem z przykładem ile i w jakim czasie udało jej się odzyskać dług.

Dom Finansowy

Witam,

Zapraszamy do Placówki Dom Finansowy ul. Noniewicza 38a Suwałki. Zapraszamy do biura. Szczegóły przedstawimy osobiście.

maksik

Po co zlecać odzyskiwanie długu jakiejś firmie? Nie prościej wypełnić wniosek do sądu i dostać nakaz zapłaty, który egzekwuje komornik?

---
WoMM marketing profesjonalnie

ma_rysia1

No tak, czasami trzeba się uciekac do takich metod jak windykacja należności.  Ale tak to już wygląda
Marysia

wszystkoo

Ja się niestety kompletnie na tym nie znam... Dlatego też nie będę mógł pomóc...

ma_rysia1

Marysia

Suzukiem

Dzięki wielkie za ciekawe informacje :) Z całą pewnością przydadzą mi się :)

ma_rysia1

Marysia

oregano

Po pierwsze warto porozmawiać z księgową. Rozwiazaniem tez moze byc sprzedaz wierzytelności faktorowi albo zlecic egzekucje komornikowi

Paweł80

Od siebie polecam e-Recovery. Wszystko działo się z automatu, nie musiałem marnować swojego czasu i najważniejsze, pieniędzy. Kosztami windykacji obciążają dłużnika.

Tomcio28

Ad vocem do poprzednika - nie, nie ma co schodzić od razu na wojenną ścieżkę z dłużnikiem - nie popadajmy w paranoję. Lepsze okaże się skuteczne odzyskiwanie należności z dobrą kancelarią windykacyjną - prowizja nie jest duża, a szansa na polubowne rozwiązanie sprawy rośnie diametralnie. Tym bardziej, że teraz umożliwiają obciążenie dłużnika kosztami.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk