• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

pko bp drogie konto

Zaczęty przez kruszak, 27 Paź 2019, 09:20:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

kruszak

39 zł- tyle za kartę naliczył mi wczoraj PKO BP, zeby bylo malo, co miesiac place 7,9 za rachunek. Co prawda konto mam już od 9 lat. CHcialam go jakis czas temu zamknąć to Pani w banku powiedziala, ze nie mam takiej mozliwosci, i ewentualnie moge je zamienić. Nie chcac sie wykłocać wyszłam. PKO BP to najgorszy bank na świecie, z najgorsza obsługą!

źródło: https://www.comperia.pl/forum/lokaty/4588-pko-bp-najdrozsze-konto-ever.html

Ekspert PKO BP

Opłata 39 PLN za kartę jest opłatą roczną przy starszym typie rachunku Superkonto. Zachęcamy do wizyty w oddziale i bezpłatne przekształcenie konta, np. na PKO Konto za Zero, w którym oferujemy:
- 0 PLN za prowadzenie konta z kartą debetową,
- 0 PLN za kartę - wystarczy dokonać transakcji bezgotówkowych kartą lub kodem BLIK na min. 300 PLN,
- 0 PLN za wypłaty gotówki z ponad 3 000 bankomatów PKO Banku Polskiego.
Szczegóły dostępne tutaj: https://www.pkobp.pl/klienci-indywidualni/konta/konta-osobiste/pko-konto-za-zero/

trezors

28 Paź 2019, 09:14:09 #2 Ostatnia edycja: 30 Paź 2019, 12:27:47 by trezors
Pewnie wiele osób jednak nacina sie na to konto i nie wie że jest konto bezpłatne i płaci takie wysokie pieniadze. Nie wiem jaki jest sens utrzymywania takiego konta skoro wiele banków ma konta całkowicie bezpłatne.

Obecnie najlepsze promocje na konta mają moim zdaniem
ing bank śląski
millenium bank
santander bank

Głównie z uwagi na  to, ze za ich założenie mozna zyskac bonusy pieniężne. https://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-osobistych/

Całkowicie bezpłatne konto ma natomiast nest bank.

qqnamu

Ja też zastanawiam się nad sensem utrzymana konta. Przynoszę pieniądze w zębach za wszystko płacę, dostaję promil odsetek rocznie, a jak muszę coś załatwić to czekam godzinę. PKO BP - bankiem emerytów i rencistów.

uuuuu

takie sa wlasnie banki i inne firmy pod wladza panstwowa w porownaniu z innymi bankami daleko im do konkurencji , w wielu bankach wystarczy 1 transkacja karta za darmowosc . PKO bp tak duzy bank z polskim kapitalem a jakby zachodni kapital bardziej przyjazny . Dziwne co ta pani powiedziala konto zawsze mozna zamknac z 30 dniowym terminem

ZxvolqRah

I was really itching to treat some wager some change on some sports matches that are happening fitting now. I wanted to allow in you guys know that I did understand what I reckon with to be the kindest orientation in the USA. 
    If you destitution to bring back in on the spirit, check it minus: click here

opiekunnestbank

Szanowni Państwo, zachęcam do zapoznania się z ofertą Nest Konta w Nest Banku, które jest darmowym kontem bankowym. W jego ramach za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2800 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów:
- w trakcie rozmowy video (wystarczy dokument tożsamości oraz komputer z kamerą i mikrofonem - czas aktywacji nawet do 5 minut),
- składając wniosek przez stronę internetową (wystarczy wykonać przelew ze swojego konta w innym banku, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut),
- poprzez kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę),
- w oddziale (uprzednio składając wniosek online lub od razu udając się do oddziału).

Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl

Memol

Konto Otwarte na Ciebie BNP Paribas [recenzja tutaj]
Darmowe jeśli 1 płatność kartą w miesiącu
250 zł premii za założenie konta i aktywność

Minusem z kolei jest mała ilość wpłatomatów i darmowych bankomatów. Są jeszcze inne karty, które mają wszystkie bankomaty za darmo, ale te są już płatne.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk