• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

podejrzana świetlica

Zaczęty przez Cyncynat C., 01 Gru 2005, 11:03:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cyncynat C.

hej, słyszeliście cos o tym co dzieje się w świetlicy na kowalskiego?

moja znajoma boi się wypuszczać tam swoje dziecko, gdyz pani teoretycznie opiekująca się dziecmi, częstuje je papierosami, a cały swój czas poświęca grze w karty na kurniku.

podobno jakiś czas temu 13latek upił sie w podobnej palcówce.

interesuje mnie szczególnie czy ktoś tam chodzi i zna szczegóły.
Człowiek budzi sie rano i wie, że ma w sobie owcę. To bardzo naturalne uczucie.

Zekocoster

bardzo ciekawe!! ja kiedys chodziłem do świetlicy bo były fajne wypady turystyczne ale jak zauważyłem jakie osoby tam chodza to zrezygnowałem!! poprostu sami z patologicznych rodzin (co nie znaczy,że wszyscy sa źli) czyli te zdarzenie ze świetlicy na kowalskiego mnie nie dziwi!! ale bulwersuje!
paczaczasz.

Emka13

Ja tam chodziłam :D pograć w bilarda:D No nie powiem że ci ludzie są źli ale to co czasami sie tram dzieje...
 Ja sama lubiłam tam chodzic ale przestałam jakoś na poczatku wakacji bo właśnie nie podobały mi sie tamte zwyczaje i te palenie papierosów:/ Teraz sobie chodze ograć w bilarda z siorka do jakiegos klubu:D
...::Emka::...

Cyncynat C.

Emka 13, chodziłaś do tej świetlicy na kowalskiego?
Możesz napisać szczegóły, gdzie oni palą i na czyjej zmianie.
Z tego co widziałam dzieciaki sa tam często z rodzicami, wiec nie wiem już w co wierzyc..
Człowiek budzi sie rano i wie, że ma w sobie owcę. To bardzo naturalne uczucie.

Emka13

To że tam dzieciaki z rodzicami przychodzą to bujda najwieksza w świecie :/ :/ Nie chce mi sie opisywać tej świetlicy bo na stronce mogą łazić ludzie z tej świetlicy a później beą na mnie psy wieszać.
 Ale najczęściej palą w toalecie.Świetlice prowadzi dwóch opiekunów.Od dawna tam nie byłam i nie wiem co sie ta, teraz dzieje.:( I szczerze mówiać nie chce wiedzieć :/
 Papatki
...::Emka::...

Zagranica

Ten kurnik to jakieś przekleństwo, strasznie uzależniająca zabawka. Mogę w to uwierzyć, że pani cały swój wolny czas spędza na tej zabawie, bo mój wójek również od komputera nie odchodzi. Bez przerwy gra w karty. Kiedy ich odwiedzam, udaje tylko, że ze mną rozmawia i z niecierpliwością spogląda na komputer. Ciotka skarżyła się, że w ogóle nie ma z nim kontaktu. Potrafi wstać w nocy, albo zupełnie niekłaść się spać i bez przerwy gra.
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

Izabela

To prawda!!! Też chodziłam do tej świetlicy i jest tam okropnie. Opiekunowie cały czas pyskują i wogle się nie interesują dziecmi. Ta świetlica znajduje się na Kowalskiego w śpółdzielni mieszkaniowej

hmmm..

Ciekawe co gorsze kurnik czy Tibia?:>
A może gracz???... niiieeee! to nie mozliwe to musi byc wina gry...

Winston Wolf

[cytat]upił się w palcówce[/cytat]
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :P
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

sodoma xD

spokojna głowa

zmieniło sie
"tego" opiekuna nie ma
jest teraz facet i facetka przy których o "bezpieczeństwo" dzieci nie ma co sie bac

emka ja cie kojarze :D

audrey22v

Ale najczęściej palą w toalecie.Świetlice prowadzi dwóch opiekunów.Od dawna tam nie byłam i nie wiem co sie ta, teraz dzieje.

smart lover
smart lover

audrey22v

Ale najczęściej palą w toalecie.Świetlice prowadzi dwóch opiekunów.Od dawna tam nie byłam i nie wiem co sie ta, teraz dzieje.

smart lover

bartoszk

Aż strach dzieci własne puszczać gdziekolwiek do obcych ludzi, jak się czyta takie historie...

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk