• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Samochód dla kobiety

Zaczęty przez Wesolykolega, 17 Wrz 2018, 21:52:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wesolykolega

Aniulka3103

Sama jeżdżę Oplem Astrą H Gtc. Jestem zadowolona. Auto ekonomiczne

Gosu3a4

Jakkk

CK dezerter

Proponuję stare Audi A8 1997' w tedeiku ofkors

burrito

kamcia

Moja to BMW. Ja mam duże auto i nie narzekam. Kup taki samochód jaki Ci odpowiada. Ja ostatnio oglądałam samochody w Bawaria Motors BMW . Mają sporo świetnych modeli, może się tam wybierz? Myślę, że coś znajdziesz dla siebie. A przy okazji warto skorzystać z jazdy próbnej, wtedy będziesz wiedział czy to jest to autko jakie szukasz

marek81

Szczerze powiedziawszy to nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Każda kobieta ma trochę inne oczekiwania w tej kwestii. Z bardziej uniwersalnych cech warto wymienić niskie koszta eksploatacji, komfort jazdy, niskie spalanie czy dobre osiągi. Pytanie jakie trzeba sobie zadać to czy wybieramy samochód nowy? W dzisiejszych czasach to jedyny pewny wybór. Na dodatek możemy korzystać z możliwości finansowania zakupu, chociażby u Dacii - https://www.daciafinansowanie.pl/finansowanie/kredyt-na-samochody-nowe Ich modele zdobywają wiele prestiżowych nagród dlatego trzeba mieć tego świadomość.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk