• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Gastrolog

Zaczęty przez Asia35, 25 Lip 2019, 08:30:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Asia35

Witam,
Czy może ktoś polecić dobrego gastrologa? P. Tynecki niestety odpada.

Marek1234

w Suwałkach nie znajdziesz dobrego, już to przerabiałem, jedz do Białegostoku.

pani LELE

odpowiem Ci tak kogo polecam:
1. Dr Kosidło z Augustowa, ordynator w tamtejszym szpitalu, wybitny specjalista, szczeże polecam, przyjmuje w Eskulapie Augustów, tylko, że tam jest problem, że nie mają sprzętu do badań, tylko USG więc trzeba się zastanowić? nie wiem na co cierpisz, to 1 którego polecam
2. Dr Marzena Konopko, jeden z najlepszych lekarzy gastrologów, ciepła, sympatyczna, miła, robi wszsytkie badania (usg, gastroskopię, kolonoskopię), przyjmuje również w Eskulapie Augustów raz w miesiącu (ale tam nie ma sprzetu jak pisałam), ale zdecydowanie jedz, gdzie przyjmuje w Białymstoku w Familijnym Centrum Medycznym, tam jest pełny sprzęt i jak trzeba wykona Ci badania, polecam Złota kobieta
3. Dr Orest Hnidec Białystok, wybitny specjalista, polecam, dokładny, tłumaczy ci wszsytko, nawet nie musisz pytac, stawia bezbłednie dniagnoze, pełny sprzet do badania, jak u dr Konopko, wszsytko ci zapisze, pokaze, doradzi,

jak masz jakies pytania, to pisz, pamietaj ze choroby gastro wymagaja konkretnego leczenia, ja znam temat od podszewki bo juz przerabialam to, jezeli chcesz to moge ci co nie co poradzic na maila, co i jak, wiesz mi mam w tym "duze doświadczenia", bo przerabialam temat choroby gastro, pozdrawiam

Przykry zapach z ust

Może tutaj mi ktoś doradzi co mam robić.Cierpie na przykry zapach z ust chyba od urodzenie.Wiecznie słyszę przykre teksty.Ztobiam badanie candida wyszło +po jakimś czasie stosowałam tabletki na candida.Zrobilam badanie i wyszło -.Badanie na Helico-.Wiec dalej gastro i kolonoskopię.Wrzodziejace zapalenie jelita grubego,i wslizgowa przepuklina żołądka, czy coś takiego.Juz czego ja nie stosowałam pasy,płyny,olej z oregano,kurkuma,różne tabletki.Lelarz przepisał Prokit i na kwasy żołądkowe.I dalej żyć bo tego sie nie leczy.Tzn operacja żołądka nie musi pomóc.Powiem że nie mam strasznej zgagi,cofania jedzenia.Owszem jak się położę to bardzo mnie uciska w klatce piersiowej,jak jem często czuje jak jedzenie mi zatrzymuje się w przełyku.Gdy zjem np.jajka i odbije mi się to czuję ten zapach.Juz poprostu nie wytrzymuje psychicznie.Ciagle słyszę piardlas?!nie 😭albo ostatnio piłaś bo jedzie od ciebie jak od menela.Zadne tam halitomin,cynk nie pomaga.Bialy nalot na języku też mam.I jak potre po języku to czuję brzydki zapach,ale tak na ogół nie wiem czemu nie czuje swojego smrodu.A wiem że brzydko pachnie.Kolezanka ostatnio rozmawiała ze mną w kuchni i po chwili mówi szambo wybiło? Proszę o pomoc😭

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk