• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

oszustwo!

Zaczęty przez renata69, 25 Sty 2020, 15:22:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renata69

witam

Właśnie wróciłam z pokazu sprzętu w restauracji Fantazja przy zalewie Hańcza
Zostałam wyproszona przez Właściciela i bardzo źle potraktowana przez Państwa Prowadzących  jeszcze przed pokazem,gdy zwróciłam im uwagę ,że stosują dezinformacje telefoniczną i mówią nieprawdę,...
Poszłam po raz pierwszy i zapewniam OSTATNI z goniona ciekwaością i zachęcana mopem parowym
Ale UWAGA!!!
Mimo ostrożności bo pytałam ,przez telefon Pan twierdził ,że walczą p laur konsumenta-taką nagrodę o ,której chyba każdy słyszał
i wielokrotnie podkreślał ,że to nie jest żadne naciaganie na kupno....
Gdy się na wstępie zorientowałam o co chodzi  Pani i Pan oraz o zgrozo WŁAŚCICIEL przestali być mili i a wręcz chamsy i opryskliwi....gdy do Państwa ,którzy przyszli na pokaz zwróciłam sie by byli ostrożni i nie dali się naciągać na kupno czegokolwiek Właściciel mnie zwyczajnie wygonił.....na szczęście dla mnie wyszłam po 5 minutach
pokaz zapewne jeszcze trwa -mam nadzieję ,że dzięki tej przykrej sytuacji nikogo dzisiaj nie naciągną!!!!
SKANDAL-tyle chce napisać i ku przestrodze INNYM-NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGAĆ!!!!

znawca

zbyt dlugie zeby czytac cale wiec profilaktycznie ci powiem ze , no tak tak jest ryzyko ze mozesz byc w ciazy ale zrob test i napisz co wyszlo

fast

Fundacja FAST - Stop manipulacji, nie kupuj na prezentacji.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk