• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

BRAMA

Zaczęty przez HP507, 23 Sty 2007, 10:36:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Karloos

Przepraszam Vanillacat nie wiedziałem o tym ale chyba nie będzie problemem jak zaproszę do odwiedzania naszej strony większość osób zna adres więc pozdrawiam i zapraszam na dzisiejszą imprezę w rytmach rasta info oczywiście na stonie  :D

revolution

Mam pytanie co do \'BRAMY\'. Ostatnio tam po raz pierwszy zawitałem wieczorem z grupką znajomych, było dosyć przyjemnie oprócz tego, że irytowało mnie jakieś niekulturalne głośne towarzystwo obok nas. Teraz moje pytanie... Czy do bramy wpuszczają niepełnoletnich nastolaków czy to był wyjątek. ( nie wiem czy oni byli niepełnoletni, może byli lecz na takich nie wyglądali  ???  )

kifor

stary nie ma opcji ze małolaty tam sie dostana choc teraz twarze 15-latka umysł 10-latka ale nie stet dowód ma i ma prawo tam wejsc skoro jest pełnoletni no chyba ze ubrany nie stosownie lub nie przekona ochrony ze jest wpozadku ale ogólnie lokal jest oki i słyszałem ze konkretne zmiany wizualne lokalu sie szykuja mam nadzieje ze na lepsze... pozdro
p.s. \"revolution\" zawsze jest mozliwosc zmiany baru bo maja dwa co jest git moim zdaniem

Karloss

08.05.2010 - \"Club_session\"
Impreza pełna mocnych klubowych bitów w drugi gorący majowy weekend.

START: Sobota, 8 Maja 2010 r. , godz. 20.00

Dla wszystkich wytrawnych klubowiczów klimaty nie lada gratka, a do tego
dla najbardziej wytrwałych i pozytywnie zakręconych \"clubbers\'ów\" bonus
w postaci zestawu płytek z muzą!!!

Wjazd: Panie - 5 zł, Panowie - 10zł

5 wejściówek do zgarnięcia na: www.grubabiba.pl

5 wejściówek do zgarnięcia także na: www.EstacjaFm.pl

Karloss

07.05.2010 - \"Full_Of_Vibes_SECCOND_TIME\"

UWAGA !!! Brama zaprasza - Na druga edycję \"FULL OF VIBES\" GDYŻ JEST NIEBEZPIECZNIE WYŚMIENITĄ IMPREZĄ... :)

Drugie uderzenie tego konkretnego brzmienia wprowadzi was w trans imprezowania na najwyższych obrotach 100% satysfakcji muzycznej.

UWAŻAJCIE RÓWNIEŻ NA SUPER WYPASIONE PROMOCJE NA BARZE...

START: 20:22 :)      07.05.2010

WEJŚCIÓWKI: Panie 5       Panowie 10

biguse

Robert leszczyński [mopman i juror Idola] i dj malish w bramie 27 sierpnia. Zapraszam wszystkich któzy chcą zachłysnąć się londynskim rozumieniem Breaków. Malish odpowie za zupelnie inna strone muzyki - tą popową. Tym samym impreza naprawde zrownowazona dla kazdego.  zapraszam i pozdrawiam CZEKAYdotPL

szynka

Dirty Beats - 22.01 - Brama

Pierwsza impreza z cyklu Dirty Beats.
Ciekawa propozycja dla tych którzy pragną wejść w imprezowy klimat wraz z rozpoczynającymi się Feriami.
Więc aby nie zgubić się w gąszczu dobrej muzyki zaprezentujemy wam mieszankę dobrego house wesołego break-beatu mocnego drumm&bassu.

Line Up:
Igz
Potiomkin
Glassy Finger

http://img46.imageshack.us/img46/3864/dirtym.jpg

szynka

12.02 - Dirty Beats Vol II - Brama

Djs: Igz - Adam Starsky - Glassy Finger

Music: Breakz - Drum\'n\'bass

Start: 21:00 - Enter: 10PLN

Flyer: http://pubbrama.pl/images/stories/vol2.jpg

Niezadowolona

Gorąco lokalu nie polecam! Głównie za sprawą chamskich panów stojących na ochronie.
Jestem przyjezdna, przyzwyczajona, że do lokalu WCHODZĘ i na recepcji dowiaduję się, czy są wejściówki, impreza zamknięta itp.
Dziś na miejscu, wraz ze znajomymi, zastałam ZAMKNIĘTE drzwi, karki, którym zwisa to, że ludzie stoją na mrozie i czekają na to, że jednak \"może wejdą\" do środka.
Jeden z takich powiedział, że należy poczekać, a po pewnym czasie, drugi oznajmił, że w ogóle już nie wpuszczają. Wszystko to w sposób dużo poniżej granicy kultury osobistej.
W środku nie byłam i jeżeli kiedykolwiek zdarzy się okazja: już nie zamierzam.

XXX

ta knajpa to jakas kpina! panowie na bramce starają się być groźni, poza tym jezeli wejscia sa do 22 darmowe i przyjdzie sie 15 minut przed 22 to trzeba postac sobie na podworku do 22:05. paranoja! albo ten pomysl z \'zartem\' na prima aprilis, napisano, ze wejsciowki za darmo, a i tak trzeba byloplacic - KPINA. nie wiem kto u nich zajmuje się piarem, ale wychodzi mu to FATALNIE! porazka..
Tomek

Niezadowolona 2

Słuchajcie wątek o bramie ciągnie się przez tyle lat i dziwię się że ten \"pub\" jeszcze nie  splajtował. To co się tam wyrabia to jakaś żenada... Głównie za sprawą ochroniarzy, którzy każą czekać nie wiadomo ile przed wejściem. Nie wiem - dokonują selekcji, tylko warunki nie są znane...
Ok wchodzimy jakoś do środka (po haśle: \"najpierw dziewczyny\" ) a tam pan ochroniarz jeden z drugim od razu o rozbieraniu się i kurtkach... 2 zł za szatnię- proszę bardzo- nie zbankrutuję.
Idziemy dalej hmm sporo ludzi, ale bez rewelacji. Dochodzimy do stolika z naszą rezerwacją i co się okazuje? Że całej ekipy z zamawianego stolika nie wpuścili. I to ma być REZERWACJA? To ma być udana impreza? Porażka!!
O tyle pół biedy że zwrócono koszta za zamówiony stolik. Zawinęliśmy się do innego lokalu, gdzie wpuszczono każdego, bez względu na kolor butów, oczu czy czegoś tam innego. Każdy się kulturalnie bawił i nic  nikomu się nie stało.
Do bramy na pewno już nie wrócę. Rozumiem że to mały, ograniczony co do liczby miejsc lokal, ale z umów należy się wywiązywać.  Inaczej TRACI SIĘ W OCZACH KLIENTA a to niedopuszczalne.
Nie polecam tego miejsca nikomu! Odradzam!

oszusci

uwazajcie przy placeniu karta, bo czasem cos nie pojdzie i barman prosi o wpisanie jeszcze raz a pozniej zonk x2 (kwitu ze odrzucilo tez nie chcial dac)

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

jiggen

Polecam kupić kraty od znanego polskiego producenta krat pomostowych i stopni schodów produkowanych ze stali STACO.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk