• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

zajęcia dodatkowe dla 5 latki na wakacje

Zaczęty przez [email protected], 11 Lip 2017, 13:44:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

[email protected]

Witam poszukuję na okres wakacyjny jakichś zajęć dla mojej 5-letniej córki może angielski czy tańce macie jakieś namiary pomysły i najlepiej na północy

jaroga

Serca nie masz? Wakacje są, a Ty kombinujesz już na tak wczesnym etapie jak dziecko do wyścigu szczurów najlepiej przygotować. Spędź więcej czasu z dzieckiem, bo te chwile nigdy już nie wrócą. Ciesz się tym.

Misia34

Moim zdaniem jakiś fajny kurs angielskiego dla dziecka na wakacje to świetny pomysł i inwestycja w jego przyszłość. Później można pociechę zapisać na egzamin na https://lincoln.edu.pl/warszawa/centrum/cennik-i-terminy-egzaminow/jezyk-angielski-dla-dzieci-i-mlodziezy/cambridge-english-movers-yle-movers/, po którym dziecko otrzyma specjalny certyfikat językowy. A to niewątpliwie będzie powód do dumy z naszego dziecka ;)

avicii

A może warto też rozeznać się w tym temacie w Internecie? Sądzę, że to może być naprawdę bardzo dobre wyjście.

swzi13

Może wiecie o jakichś ciekawych zajęciach dla dzieci 6-8 lat w sierpniu? :)

martus199s

Ja niestety w ogóle się na tym nie znam... Dlatego też nie będę w stanie pomóc...

vikii

Teraz to mamy najróżniejsze możliwości... Wystarczy zerknąć w głąb Internetu i ma się wgląd na  naprawdę niezłe propozycje. Sama teraz szukałam ciekawe zajęcia dodatkowe dla mojego dziecka i znalazłam tutaj https://akademiarysunku.pl/kurs-rysunku-online-jak-wygladaja-zajecia-plastyczne-przez-internet/ niezłą ofertę. Myślę, że  taka nauka rysunku dla dzieci zainteresuje moje dziecko.

gina22

Najlepiej to w internecie warto byłoby się rozglądnąć za dodatkowymi zajęciami. W sieci jest wiele ofert, co nawet ja teraz się przekonałam. Bo znalazłam planetarium Warszawa ANUKA, gdzie dzieci lepiej mogą zapoznać się z astronomią.  Także na pewno tą opcję warto wziąć pod uwagę...

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk