• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

SPA w S

Zaczęty przez vanillacat, 16 Maj 2008, 20:05:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

vanillacat

Dobra to ja sparwdze jak wroce.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

jeno

jeno

asia29

Dobra a jakie oni oferują usługi?

happy

Druskienniki? Sorry ale czy ktoś z Was ma pojęcie co to jest SPA?
Jeśli SPA to polecam w Suwałkach u Pani Renatki za Biedronką na Noniewicza. Relaks, cisza , aromatyczne i relaksujące zabiegi, i przede wszystkim intymna atmosfera, a nie kąpiel lub sauna czy łaźnia z gromadą ludzi w jazgocie w Druskiennikach. Na pewno to co jest w Druskiennikach to nie jest SPA, może tylko taką nazwę temu obiektowi przypisano, oczywiście błędnie. Pozdrawiam ...  

GHDFH

Heh w Suwałkach tez wątpię by byli ludzie po profesjonalnych kwalifikacjach do SPA.. Skoro jak ktoś napisał nie ma ich w Olecku czy Ełku to niby czemu maja być w Suwałkach ? O ile wiem w woj. Podlaskim jest jedna wyższa szkoła która daje możliwość zrobić specjalność: Odnowę Biologiczną dla Fizjoterapeutów. A fizjoterapeuci wybierają rehabilitacje medyczna i pracują w tych kręgach. Jeżeli właściciel będzie chciał przyciągnąć takich ludzi po takich kwalifikacjach do siebie i odciągnąć ich z rehabilitacji medycznej, to ich pensja będzie równa pensji zabiegów.. To znaczy ze tylko najzamożniejszych tego miasta będzie stać na Suwalskie SPA... A jeżeli będzie inaczej, ludzie będą jedynie po kursach to wolę jechać na taką przyjemność w inny rejon Podla

vanillacat

Happy dzieki sprawdze te bierdonke:)

clod

Piszzesz:
[cytat]z gromadą ludzi w jazgocie w Druskiennikach[/cytat]

Widocznie trafiłeś (-aś) do Vandens Parku w weekend albo w jakieś świeto, kiedy ciężko zaparkować i same polskie rejestracje widać :)

Polecam zawitać tam w dzień powszedni, a najlepiej poza sezonem.

Naprawdę niebo, a ziemia, tak wielka różnica.
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

Iguanka

Hmm, wydaje mi się, że spa jest w Suwałkach. :o
Ostatnio wracając z zakupów wjechałam w uliczkę obok `nowej` Biedronki na Waryńskiego/Noniewicza, TAM gdzie wjeżdża się na parkink za ``słupami biedronkowymi``, jadę na wprost, po lewej stronie mamy Sklep muzyczny, a na przeciwko niego SPA  :o.
Duży plakat wisi przed wejściem, wprawdzie nie wiem czy ono tam jest,..wydaje mi się iż umiem czytać.. ???
Nie przywiązywałam uwagi, także mogę się mylić, ale radzę to sprawdzić.
..walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem.  ~A. Hitler

ggg

Obserwator:)

Nie wiem slyszalam ze są spore problemy z budową SPA  u nas ,wiec sie nie cieszcie zawczasu.Podobno nie zezwolono na budowe pn. firma ktora wygrala przetarg na tę akcję ma prawo budowy na tym terenie ale BEZ wyburzenia tego co tam stoi  (co oczywiscie jest nie mozliwe :)) Firma budowlana - \"A*****\" (nie bede robila jej  reklamy) wplacila juz 200tysiecy zł by jakas komisja raczyla sie tutaj zjawic i sprawdzic czy mozna po prostu wyremontowac to czego \"nie mozna\" wyburzyc czy jednak to czego nie da sie wyburzyc mozna ..wyburzyc :) mam nadzieje ze jasno napisalam.
Informacje te nie wiem na ile są trafne jednak pochodzą od jednego z pracownikow firmy ktora wygrala ten przetarg .

Poza tym na temat samego SPA  to napiszę tylko tyle ze bedą tam uczęszczali panstwo \"nowobogaccy\" ,bo wydaje mi sie ze ceny będą szokujące . Ja tam mam SPA  w domu -wanna ,olejki ,cisza ,spokoj..a i pomasowac ktos moze :)
Niech sie rzeka nie kojarzy z rzeką łez...

Tolek

czy temat budowy SPA jest aktuaalny?
Tolek

vanillacat

Obserwatorka pomasować ktos owszem moze  8) Byle wysoki przystojniak  :lol:  :P

Kobieta

Korzystalm z usług Spa przy ulicy Warynskiego (sauny : sucha i mokra, masaże i zabiegi na twarz). Obsługa miła, kameralnie, uspokajająca muzyczka - pełan relaks. A co do profesionalizmu to właścicielka jest po studiach jak dobrze pamietam w Łodzi. Jeśli koś nie był to na prawdę warto.
AK

Karolina

Są gabinety masażu, w których ludzie czynią cuda... na Staszica jest jeden na ten przykład... dokładnie to jest Staszica 3, Studio-Conga. Aromatycznie, z sercem i nie drogo! Ceny u panie Renaty są z kosmosu, z resztą z tego co mi wiadomo, pan Paweł pracował kiedyś, na Thalgo właśnie w tym SPA i cieszył się świetną opinią!
Karolina

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk