• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

domy modułowe

Zaczęty przez grocha, 12 Mar 2019, 23:05:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

grocha

hej, chciałabym w krótkim czasie wybudować całoroczny dom. Nie mam czasu na nadzór nad budową i obawiam się tradycyjnej budowy. myślicie że budowa domu z gotowych elementów (modułowych) byłaby dobrym rozwiązaniem#

xyzluki88

Interesowałem się ostatnio ofertą firmy Dan.... 100m2 bez fundamentu 277000 zł stan deweloperski. Jest już kilka takich domów w okolicy Suwałk. Ogólnie ludzie sobie chwalą. Podobno są też bardzo energooszczędne... sam się zastanawiam.

mczay

Mi się wydaje że najlepszym rozwiązaniem będzie budowa domu z drewna, tutaj https://mawit.com.pl/ widziałem ze producent oferuje projekty oraz budowę z cenie. Taki dom jest ekologiczny i tańszy w budowie niż dom tradycyjny. To mnie przekonało aby tak zamieszkać, i był to dobry pomysł, jestem zadowolony z mojego domu z drewna.

moderators

viola8

Faktycznie takie domy teraz cieszą się zainteresowaniem, chociażby dlatego, że są tanie. Mój znajomy  niedawno kupił taki dom, a teraz go wyposaża. Nawet ostatnio kupował nowoczesne już biurka loft i kilka pierwszych innych mebli.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk