• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Konstrukcje wsporcze

Zaczęty przez czarnota, 24 Lis 2019, 10:45:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

czarnota

Orientujecie się gdzie w okolicy można zakupić konstrukcje wsporcze dla umieszczenia na nich reklamy?

uwielbiam_takie_wrzutki

Nie wiadomo czy chodzi o potykacz na chodniku czy konstrukcję stalową pod baner 20*10 metrów.

starak

27 Lis 2019, 14:46:42 #2 Ostatnia edycja: 29 Lis 2019, 06:55:49 by starak
Opisz dokładniej na czym Ci zależy i jakie chcesz zamówić te konstrukcje Bo jest ich wbrew pozorom wiele i nie wiadomo o Co Ci tutaj chodzi.
http://tioman.pl/pl/jazda-na-suwak-znak-d-56
Z tego co wiem to nie ma żadnego takiego producenta w okolicy ( co nie dziwi bo jest to male miasto). Zorientuj się za to w firmie Tioman. Powinni mieć w ofercie tego typu rzeczy, szczególnie, ze specjalizuja się w infrastrukturze drogowej.

Firma oferuje dostawę na terenie całego kraju.

Słowik

Wiesz co, sama ostatnio zastanawiałam się, na czym polega hot forming.  Koleżanka doradziła mi, że na stronie firmy dacpol.eu można znaleźć wiele praktycznych porad i wskazówek na ten temat i koniecznie muszę tam zerknąć w wolnej chwili. Dajcie znać, czy wy macie w tym temacie jakieś większe doświadczenie.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk