• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Obwodnica Augustowa.

Zaczęty przez pioswa, 04 Sie 2006, 12:34:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

EX-Suwlaczan

Art 5 konstytucji mówi także o ochronie środowiska

tajnapolska

Czy macie jakieś informacje z Rospudy? Co robią teraz ekolodzy? Podobno policja ma ich rozpracowywać???

Ofiara cenzury

Konstytucja mówi także o chronie życia ludzkiego od momentu narodzin. Czy mieszkańcy regionu nie mają do tego prawa... i kto tu działa przeciw państwu Polskiemu, które tworzą także mieszkańcy tego regionu...

Anty-PiS

jesteś Ofiarą Blokady Informacyjnej...

tajnapolska

czyli obrońcy Rospudy spotykają się o 15 w niedzielę w parku 3 maja?

Anty

Mieszkańcy Suwałk chcący aby ich miasto się rozwijało, zapraszam do Parku. Załóżmy pomarańczowe wstążeczki na znak solidarności z Augustowem... Tych tzw. obrońców, a wrogów postępu bedzie raptem garstka... i to tych najbardziej tępych i krótkowzrocznych, myślących tylko kategoriami tu i teraz, a nie co w przyszłosci.
[od admina c: Mówiłem ci ty {wymoderowałem się} abyś nie obrażał innych!!!

maciejan

powiedział wizjoner i społecznik Antyteusz...
człowiek z klawiaturą przed sobą

Anty

Człowieku jesteś tak zaślepiony, że nawet nie widzisz co chcą z nami ci tzw. ekolodzy zrobić. Jak dotąd dokładnie przewiduję ich każdy krok i jeszcze ani razu się nie pomyliłem. Załóżmy będzie przyjęty ich projekt. Zacznie się budowa drogi. W tej sytuacji ekolodzy zakładają obozy w Chodorkach na Rospudzie, w Krzywólce na Cz. Hańczy i w Szwajcarii na drodze. Następuje całkowite zablokowanie drogi. W tej sytuacji zostajemy całkowicie na lodzie. Augustów i Suwałki tracą miejsca pracy, młodzi wyjeżdżają, starsi zostają bez pomocy. Miasta umierają. Tego chcesz? Bo ekolodzy tak...
 8)
A co zrobicie jeśli UE powie że jest to zgodne z prawem? Proszę o konkretne odpowiedzi?
8)
[od admina c: Nie pisz postów jeden pod drugim!!! Pomyśl trochę, na karteczce napisz, mamusia błędy niech sprawdzi, wulgaryzmy i głupoty wykreśli, a potem post w necie przepisz!!!

maciejan

ale kto ci o tym powiedział = to twoje przypuszczenie...

z Suwałk zawsze młodzi wyjeżdżali i nic w tym nowego... miasta nie umierają, bo taka ich specyfika: Suwałki to spokojne miasto prowincjonalne, a Augustów to miasto sezonowe, żyjące przede wszystkim latem, doskonale sobie z tym radzące...
człowiek z klawiaturą przed sobą

Anty

Ale teraz będą coraz bardziej... zostaną starsi... o to Wam chodzi... Zostaną starsi, nie będzie już kolejnych urodzin... tylko będą zgony... zdaje sie o to ekologom chodzi... o przyśpieszenie wymierania ludzi. Po to żeby ptaszkom roślinkom zrobić lepiej. Przyroda ponad wszystko prawda... Moderatorze ja nie obrażam innych, tylko mnie tu sie obraża i ty{tu wymoderowałem się} nie obrażaj innych.
Ot cenzura działa na całego... szkoda że tylko w jedna strone... no cóż widać ze tylko ekolodzy mają prawo do wypowiedzi na tym pseudoforum
Aha to teraz mi mamusia kazała... no walcie dalej... internet wszystko przyjmie... i to wy zacznijcie myśleć... bo jak dotąd tego u was nie widzę....
 8)
[od admina c: Jak widać nic do nie dociera. Straszny beton jesteś. Jeżeli ci coś nie odpowiada to sp... z tego forum i nie zaśmiecaj go swoimi postami.]

clod

PRZECZYTAJ TO KILKA RAZY ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!!!

Suwalski Serwis Informacyjny suwalki.info udostępnia wszystkim swoim użytkownikom system wymiany informacji, komentarzy, spostrzeżeń i opinii zwany dalej FORUM pod warunkiem respektowania postanowień niniejszego regulaminu.

Słowniczek:

Post - Informacja, opinia, spostrzeżenie, komentarz dodany na FORUM przez użytkownika suwalki.info
Wątek - temat będący przedmiotem -rozmowy-

Regulamin:

1. Zabrania się publikować na FORUM treści komercyjnych (np. reklam w postaci tekstowej jak i graficznej, zaproszeń o podłożu komercyjnym)
2. Zabrania się wielokrotnego publikowania postów w tych samych lub różnych wątkach.
3. Zabrania się powielania już istniejących wątków
4. Zabrania się publikowania na FORUM treści obraźliwych mających na celu w jakikolwiek sposób naruszyć dobra osobiste osób trzecich.
5. Zabrania się pisania postów bezmyślnych mających na celu jedynie podniesienie ich liczby na koncie użytkownika.
6. Wypowiedzi publikowane przez Użytkowników na FORUM nie mogą:
- wzywać do popełniania przestępstw, być sprzeczne z zasadami współżycia społecznego, wzywać do   nienawiści rasowej, wyznaniowej czy etnicznej, ani propagować przemocy
- zawierać treści obscenicznych obraźliwych, naruszać zasad Etykiety,
- zawierać wyrazy ogólnie przyjęte za obraźliwe

7. Redakcja zastrzega sobie prawo do wyłączenia FORUM na czas nieokreślony bez podania przyczyny
8. Redakcja zastrzega sobie prawo do usuwania wątków oraz postów zawierających treści, o których mowa w pkt. 1-6
9. Redakcja zastrzega sobie prawo do blokowania dostępu do całego portalu jak i niektórych jego części użytkownikom nagminnie łamiącym regulamin FORUM.
10. Regulamin obowiązuje od momentu jego publikacji. Redakcja zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu.

KAPEWU ? ? ? ?
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

Anty

nie to nie do mnie... to zły adres... ja nikogo nie obrażam, ale mnie tu się obraża... widać tu są równi i równiejsi...

clod

Za dużo mięsa jesz i masz krótką pamięć. przypomnę Ci kilka twoich epitetów:
[cytat]Ty jesteś podobny do NKWD[/cytat]
[cytat]No proszę zakute łby[/cytat]
[cytat]są tak tępi, że nie przyjmują nic do swoich tępych pał.[/cytat]
[cytat]ekolodzy - bandyci[/cytat]
[cytat]morderców z greenpeace[/cytat]
[cytat]jak tam zwać takich debili[/cytat]
[cytat]oni są podobni do brygad SS i NKWD[/cytat]
[cytat]Do tępych ekologicznych łbów[/cytat]
[cytat]ekologom - mordercom i bandytom[/cytat]
[cytat]te nędzne robaki[/cytat]
[cytat]ty jesteś kocioł[/cytat]
[cytat]rusz no wreszcie tym zakutym ekoterrorystycznym łbem[/cytat]
[cytat]ekoterroryści, płatni zabójcy siedzą na drzewach[/cytat]

Wystarczy? A może to nie ty pisałeś?
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

Anty

Szkoda słów, no i to akurat nie była prawda... echhh bez komentarza...

Anty

mógłbym napisac podobny post jesli chodzi o wypowiedzi maciejana i kosyniera....tylko po co...i tak wyjdzie,ze ja jestem winien...powyższe jest dowodem na to,że w tym portalu s ą równi i równiejsi...

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk