• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Nawiedzony blok, heh duch w bloku

Zaczęty przez dzikus, 19 Sie 2006, 18:56:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hujek

dołącze do rojka bo ja to też pajac i śmierdziel

gejuś

ja niehce nic muwic ale ja to zrojusiem planujemy sie pobrac

komurczak

to to nic ale wy niewiecie co sie działo w kurtyrtersztynah wielkih to moia wioska był tam nawiedzony dom w kturym smierdziało kotem i my poszli raz z karolem od gurniakuw i młodym mackiem z domu sasuw i jeszcze jakies my wzieli dziwczyny zeby wiecie trohe no wiecie poruhac i łupic je no i my poszly idziem idziem no i doszly whodzim se tam ja koca nawet wzioł wudke samogonkie od ojca podkraddł no i zaczeli my walic ja wstaje juz niezle podpierdzielony a tu smierdzi kotem ja odrazu sie zesrał bo wiedział ze kot grasuje gdzies ide szczac a tu duh blaaaaaaaaaa i zjad tamtyh ja spierdolił

kopernik

szynkal

krzysiek

Zaczynacie sie smiać zamiast zbadać najpierw sprawe. Widze że raczej niewielu z was wie że w czasach wojny od strony lasu gdzie jest cmentarz aż za kowalskiego rozciagał się obuz jeniecki. Ludzie mieszkali tam w ziemiankach i umierali z wyziębienia i głodu. Nieulega wątpliwości że dochodziło tam do egzekucji wojskowych a przypuszczalnie także do innych zbrodni. Wszystko to mogło przyczynic się np. do uwięzienia jakiejś duszy. Więc miejsce śmierci wielu osób poruwnane do \"bajek o kapuście\" jest conajmniej nie na miejscu.
Krzysiek

tsa

;o. Ja w duchy wierze... I jak odsłuchałam tego nagrania to ciary mnie przeszły... Gdybym tam mieszkała to chyba osrałabym sie po pachy ze strachu... ;o

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk