• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

flashmob suwalki

Zaczęty przez fresh, 27 Sie 2006, 17:10:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

fresh

spidy w artykule: http://www.suwalki.info/news.php?id=1873  i ludzie w komentarzach zaczynają powoli przemycać wątek flashmoba, może najwyższa pora aby społeczność suwalki.info dała pokaz swojej siły i "odwaliła" jakiś numer

zlosnik

----------
konto zablokowane na okres 7 dni
administrator

osiempiec

hmm mozna by sie pobawic w cos takiego, jeszcze przez jakis czas są wakacje :) jestem za

dziewczyna

No... fajnie by było :) Tylko jaką akcję proponujecie? Bo ja nie mam pomysłu... Można coś zrobić np w arkadii. Tylko co???

realista

któregos dnia o 15 na chłodnej w słoneczny dzień wszyscy przespacerują sie z czarnymi parasolami otwartymi ;), na początek wystarczy :)
realista

spidy

Optymalny termin: 2 września (sobota) o 12.00
Miejsce akcji: pasaż G.-S. przed Arkadią
(masa ludzi)
Akcja: PUBLICZNA AUKCJA ZDJĘCIA CIOCI ZOSI Z WAKACJI
Potrzeba: zdjęcia cioci Zosi w dużym formacie (może być w kuchni, z krową albo na działce)
Potrzebny też 1 odważny prowadzący akcję, który o 12.00 ogłasza otwarcie aukcji, a reszta głośno licytuje poważne kwoty.
Co Wy na to?
pozdrawiam :)

osiempiec

hmm to za trudne
poza tym flashmob ma szokowac i smieszyc. myslalam nad kilkoma tematykami: ze smiesznymi czapkami, albo zeby zrobic wezyka, albo zeby tanczyc, albo nawet poprowadzic masowy fitness tylko tu tez potrzeba odwaznej osoby która to poprowadzi, ktos mi jeszcze podsunął pomysl zeby myc zeby przed arkadią

osiempiec

no i z parasolkami tez swietny pomysł, tylko ze jak sie umówimy na konkretny dzien i w tym dniu naprawde bedzie padac to kicha

lalka1983

A co powiecie na akcję mycia zębów na placu koło Arkadii.Każdy wziąłby ze sobą pastę i szczoteczkę i o godzinie np 15 wszyscy zaczęliby myć zęby. :lol:

zlosnik

Można zrobić akcje ORMO każdy na czole i na plecach będzie miał napisane  ORAMO i będziemy prowadzić zapisy przyszłych działaczy  ORMO
----------
administrator

zlosnik

Albo każdy weźmie butelkę od wina naleje tam soku i wszyscy pod arkadia będziemy pić  się taczać krzyczeć, tańcować  Milicja wpadnie zacznie legitymować ale mandatu chyba nie da jak zobaczy ze sok a jak by dali to wszyscy pójdziemy  na milicje i  do prokuratury i i będzie wesoło
----------
administrator

osiempiec

haha złosnik ty proponujesz spektakl uliczny a to ma byc flashmob, z tymi parasolkami bardzo mi sie podoba, mało szczegółów a robi wrazenie, lukałam na pogode, mozna taką akcje: parasol w dłon zrobic w czwartek lub piątek, mysle ze piątek bardziej odpowiada, o 16.10 kiedy ludzie z pracy wracają

osiempiec

trzeba powysyłac wiadomosc ludziom na gg, na czata suwalskiego wejsc, wszedzie, trzeba poinformowac jak najwiecej ludzi. wchodzicie w to?

hmmm..

Albo wszyscy sie ubiora na czarno i będą chodzić i płakać (udawac że płaczą) a jak ktoś spyta się czemu to odpowiedź że z powodu pogrzebu Polski. Przy dość dużym tłumie to mogło by wypalić ale nie wiem czy to jeszcze był by flashmob czy już spektakl.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk