• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Poszukiwany!!!! Ważne!

Zaczęty przez Karola, 21 Sie 2006, 21:25:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

edyta

hmmm... żeby Karola mogła się zgłosić do programu "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie", to Piotrek powinien zaginąć, jego rodzina musi zgłosic zaginięcie. To się oczywiście da zrobić, Karola może go uprowadzić, ale do tego potrzebuje jego adresu pobytu. Stąd wniosek, że musisz jej go podać. A jeżeli go nie znasz, to czemu ciągle zabierasz tu głos?
edyta

Karola

hmmm..

Karola nie może być naprawdę pisze się razem?? kurcze a ja biedny żyłem w nieświadomości:P a może nie świadomości? a może nie świadom mości?:P
Ale dzieki za subtelne wskazanie mi mojego błędu. Zawsze to lubiłem na różnych forach że ludzie w tak delkiatny sposób potrafią powiedzieć że ktoś sie pomylił:P

Edytka tobie też musze podziękować za oświecenie mnie. Bo ja głupi myślałem że ten program ma charakter matrymonialny:P A tu klops.

Ale dół 2 błędy tak poważne w jednym poście (ortograficzny i rzeczowy:( )

PS będę się wypowiadał pomimo iż nie zdradzę adresu ani nic takiego, a dlaczego gdyż mam takie prawo na otwartym forum:] Swoja droga czego sie spodziewałaś? że ktos ci napisze co i jak?:P To nie był najlepszy pomysł:]

Karola

hmmm... Cieszę się, że zacząłeś walczyć z błędami ortograficznymi (no chyba, że Ciebie przeceniam i korzystasz z Worda). Warto byłoby jeszcze poprcować nad stylistyką wypowiedzi, ale i tak nie jest najgorzej. :lol:
To, że nie był to mój najlepszy pomysl, uswiadamiam sobie za każdym razem gdy otwieram strone tego forum i znajduję Twój wpis.
Zastanawiam się czy krytyka to Twój jedyny sposób komunikacji z ludźmi, a słyszałeś o czymś takim jak konstruktywna krytyka? Mam nadzieję, ze tak i że w następnym poście zamieścisz kilka ciekawych propozycji rozwiązania mojego problemu. Licze na to, iż będą bardziej skuteczne niz moje.
Pozdrawiam.

hmmm..

o kótfa to ja napisauem poprawni?:( a hciauem aby wszystkie słowa były buendnie napisane:( i mysilauem rze tak jest. Ale znuf robiuem błendy robionc błendy i dla tego wyszło dobrze. Wenc mnie pżeceniuasi.

No w końcu zaczynasz ozumieć swój błąd. Cieszy mnie to. Nie mam zamiaru stosowac konstruktywnej krytyki, wole pozostać niskolotnym prześmiewcą badziewiakiem i dobrze mi z tym;)
To nie jest mój jedyny sposób komunikacji z ludźmi, stosuje jeszcze czasem, oprócz krytyki, mało wyrafinowane obelgi, wulgaryzmy i gesty obraźliwe (czyli jezyk ciała):]

PS Swoja droga podalem ci juz wiele pomysłów, więc moja krytyka (jak to ładnie określiłaś) beła jednak troche konstruktywna:)

Ale dam ci jeszcze kilka pomysłów: wykup bilbordy od PZU i umieśc tam swoja twarz, zrób blokady drug, załóż radio katolickie św. Piotr, napisz do bravo i kasi okultystki, spytaj sie ducha z kowalskiego, zgłoś na policji że cię okradł a jak go namierza odwołaj swoje zeznania, albo rozwieś listy gończe. Powinno pomóc.

Nie musisz mi dziękowac za pomoc, wystarczy jak kupisz mi 3 piwka (bezalkoholowe oczywiście ;) )

eith

Hmm..a moze juz czas zalogowac sie na forum "gosc`u"? :D
 Igwapigwa-rispekt za rady :D:D:D to z jeleniewem bylo niezle hehehe...
 Judge Me

hmmm..

Nie bo szkoda mi czasu na ciągłe logowanie się i wylogowanie sie...:P Tak jest szybciej  i przynajmniej nic mi nie zlicz postów:]

hmmm..

"Wszędzie jestem tylko gościem nawet tu..." że pozwole sobie sparafrazować demoho:P

chuda

magdalena pajewska

kaja

hej ludzie, a może byście się jednak skupili na wątku głównym!!!! Karola poszukuje Piotrka, więc może jednak popytajcie, pomóżcie jej znaleźć, ja w każdym razie będę go szukać!!!! :)
kaja

edyta

Cześć Karola! Jestem ciekawa jak Twoje poszukiwania. Znalazłaś już Piotrka? Pozdrawiam!
edyta

kaja

No właśnie Karola!!! Jak tam poszukiwania?? Chyba ogłoszenie na forum niestety nie okazało się pomocne....:( a szkoda... pozdrawiam
kaja

Karola

Witam wszystkich!
Niestety nie odnalazłam Piotrka :(
Pozdrawiam

nerooon

slyszalem ze jakis Piotrek wprowadzil sie na drugie osiedle moze to ten?
nerooon

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk