• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Planetarium czy oceanarium?

Zaczęty przez IgwaPigwa13, 28 Sie 2006, 16:41:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sokółka

spoko jest,momy zoo na Zielnej, miasto odnawiają. W zeszłym roku pomalowali kamieniczki a teraz klepią kawałek Kościuszki :)
Może niech wybudują nowe bloki, stworzą nowe miejsca pracy.
Ana

chuda

Taa... tylko kto tu bedzie pracowal?? Ja na przyklad jak wiekszosc ludzi zamierzam z tad wyjechac :P
magdalena pajewska

Adka

>>Adka<<

zaroowka

Ja zostaję.

Nie wybieram się nigdzie.
Po co mam "wybywać" ? Nie mam ochoty czynić tak, jak ludzie sadzący po 3 ortografy w zdaniu...  :]
Tak, jestem wredny.
Tak, tnę i cenzuruję.
Debian, Pentax, Habanero!

hmmm..

A ia robje po 50 w iednym słowie i terz zostaje:D

PannaNikt

a to dziwne, bo myślałam, że ci, co robią ortografy mają tylko 1 wybór-wyjechać :P

Adka

>>Adka<<

Sokółka

Wcale sie nie dziwię że kto może to stąd ucieka. Jeżeli pracujesz w suwałkach todużo nie zarabiasz , warunki też nie są najlepsze a powiedzmy w Anglii zarabiasz pięć razy tyle i jesteś spokojny.
A może w Suwałkach zrobić park na placu koło shella?Wyjdzie taniej niż planetarium :)
Ana

Izabela

Zgadzam się i popieram budowę oceanarium lub planetarium, ale czy Suwałki na to stac? Oj nie wiem. Pozdrawiam wszystkich!!! :lol:

Adka

>>Adka<<

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk