• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Przyszłe wybory

Zaczęty przez młoda, 14 Wrz 2006, 22:25:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

młoda

mstrong, nie będę przedstwaiać całej sprawy, nie chcę ppodawać szczegółów. A o pieniądze dobrze się ubiegaliśmy- do kompetentnych osób a co najważniejsze osobiście z nimi rozmawialiśmy a nie posługiwaliśmy się papierkami.

[cytat]NIech kazdy poda do jakiego ugrupowania nalezy, dziala lub popiera na poczatku postu. (latwiej bezie zrozumiec wypowiedz)[/cytat]
Jasne, wtedy to nic tylko same kłótnie tu będą ???

Słuchamy kolejnych propozycji dotyczących wyborów.

hmmm..

A czemu nie chcesz podawać szczegółów? czyzby to była jakaś tajna impreza? Czyzbys miała cos do ukrycia? Nawet nie napisałaś co to była za impreza. Czego sie boisz?:> A może to była wyimaginowana impreza, i wyimaginowane pieniądze dostałaś od wyimaginowanego prezydenta wyimaginowanego miasta. Ah ta wielka imaginacja:D

młoda

pfff możesz sobie.. .nie chcę podawać szczegółów, ze względów prywatnych... wybacz, a poza tym tylko wspomniałam o tym i nie rozumiem  dlaczego to ciągniesz...hehe,

Wybory 2007 tuz, tuż :D :D

Pozdro hmmm... ;]

hmmm..

A dlatego iz twoje wypowiedzi nawiązujące do konkretnych wydarzeń ale bez dokładnego opisu tych wydarzeń są niewiarygodne. Tak więc albo piszesz dokładnie co gdzie i jak albo nie pisz wcale.

Bo jeśli nie to znaczy że ja ja moge napisać:
A wiecie ja kiedys organizowałem imprezę publiczna i chociaż sie nie domagałem wielkich funduszy to pan prezydent G. sam zauważył potencjał owej akcji i w pełni pokrył koszty organizacji imprezy nad którą urząd miasta Suwałki obją całkowity patronat. Powiem tylko iz była to impreza kulturalna, mające duże znaczenie dla promowania sztuki wśród Suwalczan. Dlatego zarzut iz Pan G. ma w nosie Kulture i Sztuke są zupełnie bezpodstawne i wyssane z palca.
Tak więc udowodnij mi że to prawda bądź fałsz.

Ale na 100% to czysta demagogia:D

Pozdro młoda:)

amstrong

Hmmm... patrze ze masz podobne poglady do niektorych spraw co ja. Sa jednak ludzie ktorzy maja normalne poglady polityczne, a nie walka o stolki i kase, albo zal ze ten lub tamten jest zly lub zrobil mi kuku itp itd bez kokretnych dowodow. Przykladem jest na to P. Cimoszewicz, gdy startowal do wyborow na prezydenta bardzo wiele osob mialo cos mu do zarzucenie i po sadach zaczelo go ciagac. A co sie stalo jak sie wycofal? Skonczyly sie rozprawy i dano mu spokuj. W Polsce nigdy nie bedzie normalnie gdy beda wsrod nas nienormalni POLACY. Niech kazdy uleczy siebie a bedzie lepiej, mowie wam.

Pozdro people :P
amstrong

maciejan

amstrong - brudne kampanie są wszędzie, wyciąganie brudów nie jest wcale polskim pomysłem... jest tak powszechne jak tlen w powietrzu...
człowiek z klawiaturą przed sobą

hmmm..

I w sumie dobrze, niech wyciągają brudy skoro ktoś ma problemy z zachowaniem czystości, natomiast nasze społeczeństwao (jak i społeczności światowe) powinno się nauczyc jak racjonalnie i obiektywnie spojrzeć na sprawę, aby wyciągnąć wnioski i ocenić czy ten brud oczernia polityka czy nie. Czy będzie miał wpływ na rządy czy nie. Np. to że dziadek Tuska był w wermachcie, w sumie dobrze że wiem ale w żaden sposób nie wpłyneło to na moja ocene Donalda, jak dla mnie to jego dziadkowie mogli by byc nawet i pedałami z kosmosu żyjącymi w nielegalnym zwiazku razem z psem marsjańskim i nic by to nie zmieniło. Podbnie z Gajewskim, był prezydentem za komuny - spoko i luzik, okradał władzę ludową to jeszcze lepiej bo był wywrotowcem:P nie wpływa to na moja ocenę tego człowieka, natomiast to co ma wpływ to to iz nie potrafił wykorzystać potencjału suwałk, a rozwój suwałk idzie jak zółw po maratonie. Dopiero w 2005 cos się ruszyło, a z tego co pamiętam to budrzet suwałk nie jest taki mały i podobno bylismy nawet w czołówce bogatszych miast:] (był kiedys taki artykół na suwalki.info) i to sa powody dla których pan G. mojego głosu nie otrzyma.

Zekocoster

paczaczasz.

amstrong

Hmmm powiedz mi kiedy tak wiele dzialo sie w suwalkach? nie pamietam takiego okresu. przypomnij Suwalki przed kadencja Gajewskiego i porownaj do chwili obecnej. A tak propo to moze powiesz kto bedzie tym zajebistym kandydatem co wykorzysta lepiej srodki? Mniej tez nie interesuje kim byl koos dziadek, ojciec matka, wazne kim jest dana osoba. Hmm jezeli wiesz ze okradal w czasach komuny i masz na to dowody (tak sadze skoro tak mowisz) to zglos to odpowiednij sluzbom, kradziez to przestepstwo przeciez i niech poniesie jak tak Pan Gajewski konsekwencje swoich czynow.

Pozdro
amstrong

młoda

Już kilkanaście razy napisałam, że nie będę ujawniac szczegółów i się tego trzymam. Nie chcesz- nie wierz. Nie zalezy mi na tym :)

maciejan

dobrze bawmy sie w domysły i grajmy tajnymi wiadomościami, a wyjdziemy na tym jak Polska po słynnych wyborach parlamentarnych w 2005 roku...

mam nadzieję, że dobrze się czujesz młoda w pisowskiej Polszcze, ale uważaj, bo niedługo będziesz w tym kraju rzadkim okazem...

Izabela

Moim zdaniem najlepiej pasuje Gajewski. On powinien wygrac. Już Go znamy i wiemy jaki jest.

maciejan

no tak, ale młoda mówi, że ma jakieś wiadomości, którymi nie chce się podzielić, a które podobno ukrywają jakąś szemraną przeszłość  - i co ty Izabelo na to... ? powinnaś być czujna i nie wierzyć w czystość intencji "komucha"...

wojtek_kosynier

Swoją drogą dlaczego nie było żadnego prezydenta, na Witkacym, za co odczytano list - de facto faks - od pana ministra (vide: wątek o Witkacym)?

maciejan

jakiego ministra? Jarosława? przecie Witkacy to artycha zdegenerowany, narkoman i zerowy dla młodzieży przykład? doprawdy nie pojmuję....

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk