• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Wolontariusze

Zaczęty przez Izabela, 20 Wrz 2006, 17:34:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

KIEŁBASA

piszę rzadko ale i tak jestem nad Tobą...

chuda

To sie najpierw dowiedz zanim stworzysz forum na ten temat, bo ktos przeciesz mogl sie tym powaznie interesowac- niezle tego kogos moglas wykiwac
magdalena pajewska

Izabela

Mam dobrą wiadomośc jest w Suwałkacyh drugie schronisko. Jutro tam jadę.

ortograf

chuda... ze słownikiem ortograficznym jesteśmy na bakier co? (być na bakier – w złych stosunkach) w szkółce się nie chce polskiego uczyć? To już nie pierwszy raz piszesz przeciesz, ale przecież słowo "przecież" pisze się z "ż" na końcu. Troszeczkę nauki dziecinko a mniej się za chłopcami oglądać i mniej pisać na forach.

Izabela

ortograf nie bądz taki mądry, bo Cię Ruscy na komputer przerobią!!!

chuda

Izabela gora!! Ortograf jak chcesz wiedziec to sie ucze wzorowo i mam z polskiego 5!! A ze maly blad mi ciagle wpada to juz nie moja wina :/  
magdalena pajewska

Izabela

ortograf po prostu pisząc coś siedzi ze słownikiem w ręku i dlatego jest taki mądry

chuda

Dobra, docinania wystarczy, bądzmy kulturalni :]
magdalena pajewska

lantern

tak odnośnie wolontariatu - jeżeli ktos naprawde sie tym zainteresował radzę nie robic nic na własną rękę, tylko zgłosić się do suwalskiego Biura Wolontariatu (mają swoją siedzibe w MDK). Tam fachowo doradzą wam gdzie i w jaki sposob możecie pomagać, oferują również różnego rodzaju szkolenia, na których można poznąc podstawowe zasady działania w wolontariacie etc. Sama od niedawna działam i jestem bardzo zadowolona z perspektyw, jakie "wyrosły" przede mną od kiedy zgłosiłam się do ich z chęcią pomagania.  Wszystkich zapraszam do współpracy oraz na strony internetowe:
www.pryzmat.org.pl
http://www.pryzmat.org.pl/wolontariat/

Izabela

Izabela

Jestem kundelkiem Suczką, czrną z białym krawatem, jestem już starsza, mam ponad 5 lat. Jestem przyjaznai lubie ludzi. Jestem bezdomną suczką. Nie mieszkam w schronisku. Dokarmiają mnie koło szpitala. Mieszkam tam. Szukam kochajacego właściciela, który nigdy mnie się nie pozbyje i bedzie mną się opikował do końca mego życia. Niedawno miałam szczeniaki (około 2 tygodni temu znalazły dom) teraz ja go szukam. Chcem przed zimą znaleśc cieplutki i przytulny dom.

Zainteresowanych proszę o kontakt.

Dzwonic w godz.16-20

Izabela

Winston Wolf

Iza daj już spokój, dziewczyno :/ Potem znów będziesz beczeć, że ktoś ci tematy pokasował.
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

Zagranica

O przepraszam Winston, uważam, że Iza dobrze robi. Gdzie niby ma pisać takie rzeczy? Może nie potrzeba nowego watku skoro jest o wolontariacie i o psach, ale osobiscie uważam, że należaloby szybciej wyciac twoj wpis niz Izy.
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

zaroowka

A ja sądziłem, że na stronie suwalki.info jeste dział, który zwie się "ogłoszenia"... Wystarczyłoby poprosić administratorów, żeby stworzyli sekcję "zwierzaki ze schroniska" (albo cóś w tym rodzaju) i dodali link na stronę główną...

Nie róbmy burdelu na forum, ok?

Co zaś się Izableli tyczy i jej działań - wszystko fajnie, tylko zachowanie jej czasami bardzo mnie denerwuje.
Tak, jestem wredny.
Tak, tnę i cenzuruję.
Debian, Pentax, Habanero!

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk