• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

co sie dzieje w II LO?

Zaczęty przez rodzic, 22 Wrz 2006, 09:54:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

młoda

'co innego, jak Twoje inicjały to: S.U.
A to U, to jak nazwisko pewnego polskiego pilota - myśliwica...' <, - Powalasz mnie Wojtku  :lol: Prawdziwy detektyw z Ciebie. O ile wiem, po to sa nicki na forach, aby być anonimowym ;] Jak widac Ty tego chyba nie zauważasz ;) I co więcej, krytykujesz każdą moją wypowiedz ;] Ale baw się tak dalej, nie rusza mnie to :)  A co do sprawy Pana Węsierskiego to chyba mam prawo powiedzieć swoje zdanie, nie sądzisz??  

wojtek_kosynier

Oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie. Z kolei ja mogę pozwolić sobie na polemikę; vice versa - rzecz jasna - także.
Pan Węsierski mnie tyle interesuje co zeszłoroczny śnieg, choć z drugiej strony moja mama go uczyła i miała z nim jakieś problemy :P
Masz rację, mam ciągotki detektywistyczne. I wielu to irytuje (irytowało). Cóż, każdy ma swój nałóg. Choć z drugiej strony gdzie jest powiedziane, że nick na być gwarancją anonimowości?

vanillacat

Wojtek założ firmę detektywistyczną :D Jak Rutkowski został wysiudany z interesu, śmiało zakładaj :D
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

wojtek_kosynier

Dziękuję za pomysł, ale nie skorzystam.

Kinia

wojtek_kosynier

Co daj spokój?!
Przecież napisałem, że nie mam zamiaru zakładać agencji detektywistycznej.

Izabela

Zadzwon rodzicu do szkoly i dowiedz sie jak jest naprawde. Nie ma na co czekac.

sajgon

Ludzie znam wielu bezrobotnych historyków, a pozatym proponuje zajrzeć dla pewności do kuratorium podaje adres eejneńska 13 , 1 piętro niech wizytaor sprawdzi co się dzieje, kontroli nigdy dosyć.
sajgon

hmmm...

taki_ktos

Miło informuję iż Pan Węsierski dnia dzisiejszego jest w szkole a  konkretniej w Zespole Szkół nr 2 w Suwałkach. Coś jeszczie, Panikarze ?  ??

rodzic

No nie nie ma o czym mowic.
rOZUMIEM, ŻE WSZYSTKO BYŁO W PORZĄDKU
i ze takie reczy to normalnośc w ZP2.
Gratuluję!
aaa

PannaNikt

jasne, że to normalność - szkoły nie stać na zastępstwa, to z ostatnich godzin zwalniają. Ja w maturalnej klasie przez ponad miesiąc nie widziałam swojej nauczycielki z angielskiego. Zastępstw też nie było. I jakoś żyję - maturę zdałam, nawet rozszerzoną, po angielsku też się dogadam spokojnie. A nie uczyłam się w ZS 2, więc widać, że w innych szkołach to też nic dziwnego ;)

Izabela

To jest normalne, że nauczycieli nie miesiące, bo Suwalskie szkoły są biedne. Nie ma co narzekac!!! :]

lutek

pewnie, że nie, jutro nie będzie tylko sześciu nauczycieli
ciekawe, co znaczą znaki zapytania przy niektórych:P

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk