• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Plaza Suwałki!

Zaczęty przez pazlotnik, 25 Wrz 2006, 13:34:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

pazlotnik

realista

niestety, plany są już nieaktualne wiec na razie nie ma co się spieszyć z radością
realista

hmmm...

supermatket stokrotka - jak to duknie brzmi:]

Izabela

To niemożliwe. Przecież w Suwałkach nie ma miejsca na nowe bloki, a będzie na markety i inne duperele. :lol:

freeq

no gdzie nie ma miejsca?? Właśnie miejsce jest, nawet w dogodnych miejscówkach. Można wziąść pod uwagę:

-skrawek osławionego placu nowomiejska/świerkowa (w co wątpię)
-duże połacie ziemi między ulicą reja, a pułaskiego
-spory plac za szpitalem wojewódzkim (ale mało interesujące miejsce)
-chcący by także coś znalazł w innych miejscach miasta.

Nie można przecież myśleć takimi kryteriami, że nie ma w Suwałkach miejsca. Miejsce jest, ale nie ma więcej dróg, przy których mogłyby powstawać nowe "budynki". Niestety nasze miasto jest tak usytuowane, że przebiegają wzdłuż 2 ulice, przy których skupia się całe suwalskie życie. Taka mentalność.

anetus

Wątpię by cos takiego powstało w Suwałkach ale jezeli bedzie to super
anetus

Suwalczanin

z tego co slyszalem to wiezien przy Dwernickiego ma byc miejscem Plaza Suwałki, ale zobaczymy jak to bedzie

AS

takie bogate mamy społeczeństwo, że pewnie w tri miga zwróciła by się inwestycja

KIEŁBASA

działkę wraz ze starym aresztem kupiła własnie ta firma wiec nalezy miec nadzieje ze niedlugo bedziemy mieli SUWALKI PLAZA... oby
piszę rzadko ale i tak jestem nad Tobą...

Suwalczanin

bogate społeczenstwo... mysle, ze ta firma jest na tyle doswiadczona, ze wie co robi i wydaje mi sie ze sa nastawieni nie tylko na spoleczenstwo Suwalk, ale i takze na region, bo w promieniu 150 km nie ma zadnego duzego centrum handlowego, a do kina nikt nie bedzie jezdzil do B-stoku :P

maciejan

czy osoba, która powiedziała, że plany są już nieaktualne niestety ma coś jeszcze to powiedzenia? jakieś słowo wyjaśnienia dla prasy, lub chociaż nieoficjalne dementi z podaniem źródła swojej informacji...
człowiek z klawiaturą przed sobą

zaroowka

W sumie dziwne - bo na oficjalnej stronie PlazaCenters dalej jest informacja, że taki właśnie obiekt ma powstać w Suwałkach.
Tak, jestem wredny.
Tak, tnę i cenzuruję.
Debian, Pentax, Habanero!

Winston Wolf

To realista tak wyskoczył. A więc?
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

freeq

może nie realista lecz pesymista..

Izabela

Nie wiem czy czy Suwałki stac na taką działalnośc, ale jeśli tak to niech budują. Wątpię w te plany, ale cóż.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk